Tgrt Haber
31 Ocak 2014 14:25

Samsung Galaxy Note 3 Neo tanıtımı yapıldı

Samsung’un uzun zamandır merakla beklenen telefonu Galaxy Note 3 Neo yapılan bir basın açklaması ile tanıtıldı. Cihaz Şubat ayında piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy Note 3 Neo tanıtımı yapıldı
samsung, Galaxy Note 3 Neo, tanıtıldı, tanıtımı yapıldı,

Samsung’un uzun zamandır merakla beklenen telefonu Galaxy Note 3 Neo yapılan bir basın açklaması ile tanıtıldı. Cihaz Şubat ayında piyasaya sürülecek. Samsung'un uzun zamandır beklenen telefonu Note 3 Neo, geçtiğimiz haftalarda sızdırılan detaylı görsellerin ardından, dün akşam şirketin yaptığı bir basın açıklaması ile LTE ve 3G olmak üzere 2 farklı versiyon şeklinde tanıtıldı. Cihaz daha önce sızdırıldığı gibi Note 3 benzeri bir tasarıma ve Note 3'ün kısılmış özelliklerine sahip. Şubat ayında satışa sunulacak olan cihazların 3G ve LTE modelleri arasında bazı bağlantı ve donanım farkları bulunuyor. Note 3 Neo LTE+ modelinde 6 çekirdekli Exynos Hexa isimli yonga setini kullanacak. bigLITTLE mimarisini kullandığı tahmin edilen bu işlemci 4 adet Cortex A7 ve 2 adet Cortex A15 çekirdeğe sahip olacak.
Şu ana kadar LTE versiyonlarında hep Snapdragon işlemci tercih eden Samsung'un bu sefer bir farklılık yapıp LTE versiyonda Exynos işlemci kullanması herkesi şaşırttı. Cihazın 3G versiyonunda ise modeli bilinmeyen 1.6 Ghz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Aralarında başka donanımsal fark bulunmayan cihazlar siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere 3 farklı renkte satışa sunulacak. 720x1080p çözünürlüğe sahip 5.5" ekranı bulunan Note 3 Neo, arkada LED flaşlı 8 MP, önde ise 2 MP kamera barındırıyor. 2 GB RAM'i bulunan cihazın 3100 mah bataryası yeterli gücü sunacağa benziyor. 162,5 gram ağırlığındaki akıllı telefon beklenenin aksine Android 4.4 KitKat ile değil 4.3 Jelly Bean ile gelecek. Samsung cihazların fiyatları hakkında bir açıklama yapmasa da Şubat ayı içerisinde piyasaya sunacağı cihazların fiyatlarının ortaya çıkması çok uzun sürmez.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...