Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 12:40 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 12:44

Samsung, Galaxy S22 serisi için One UI 5 Beta programını başlattı

Yeni arayüz güncellemesi için çalışmalarını sürdüren Samsung, test kapsamında Galaxy S22 serisi için One UI 5 açık beta programını başlattı. Sınırlı sayıda kullanıcı, en yeni arayüz güncellemesini erkenden deneyimleme imkanına sahip olacak.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: samsungnewsroom
Samsung, Galaxy S22 serisi için One UI 5 Beta programını başlattı
samsung,teknoloji,güncelleme

Samsung, Android 13'ün de yaklaşmasıyla beraber vitesi artırdı. Koreli üretici bir yandan Android 13'ü test ederken, öte yandan kendi geliştirdiği OneUI5'i test ediyor. Yeni arayüz güncellemesiyle akıllı telefon ve tabletlerin deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan firma, bazı cihazları için beta güncellemelerine de başladı.

Kısa süre önce açık beta test programına Galaxy S22 serisi dahil edildi. Onlarca yeni özellik ve iyileştirmeyi beraberinde getiren One UI 5.0 güncellemesi, artık şirketin amiral gemisi modeli için de beta programında test edilebilir.

GALAXY S22 İÇİN BETA PROGRAMI BAŞLADI

Samsung Electronics, bugün itibariyle: ABD, Almanya ve Güney Kore'deki Galaxy S22 serisi kullanıcılarının (Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra), One UI 5.0 programına katılabilecekleri yeni açık beta programının başladığını duyurdu.

Samsung, Galaxy S22 serisi için One UI 5 Beta programını başlattı

Konuya ilişkin Mobilden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yazılım Platformu Ekibi Başkanı Janghyun Yoon, " Kullanıcılarımızın kendi bireysel mobil deneyimlerini oluşturma yeteneğini istediğini biliyoruz ve insanlara daha fazla kontrol ve daha fazla seçenek sunmak için sürekli olarak One UI'yi geliştirmeye devam ediyoruz'' dedi.

Bu bağlamda açık betanın bir parçası olarak, artık One UI 5 güncellemesi desteklenen modellerde erkenden test edilebilecek. Böylece Samsung, geri bildirimleri toplayacak ve yeni arayüz güncellemesini de ona göre tam hazır hale getirecek.

 

Kaynak: samsungnewsroom
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fırat ATAMER 8 Ağustos 2022 21:02

Bu haberleri okuyan bir çok kullanıcı beta programına katılmak için bir yol arıyor fakat Türkiye beta test programına dahil değil. Habere bunu da eklerseniz insanları boşu boşuna vakit kaybettirmezsiniz.

Sonraki Haber Yükleniyor...