Tgrt Haber
22 Şubat 2014 13:29

Samsung Galaxy S5 Görücüye Çıkıyor

Samsung Galaxy S5 sürpriz özellikleriyle görücüye çıkıyor. Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak. Galaxy S5'in özellikleri neler olacak.

Samsung Galaxy S5 Görücüye Çıkıyor
Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak, Galaxy S5'in özellikleri neler olacak, Samsung Galaxy S5,

Samsung Galaxy S5 sürpriz özellikleriyle görücüye çıkıyor. Samsung kullanıcılarının dört gözle beklediği Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak?Galaxy S5'in özellikleri neler olacak?Tüm detaylar... GSM operatörü O2, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'i, şubat ayının sonunda Almanya'da satışa sunacağını açıkladı ve cihazın çıkış tarihini açıklamış oldu. İşte Samsung Galaxy S5'in çıkış tarihi! Samsung Galaxy S5, 24 Şubat'ta, Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress 2014'te tanıtılacak. İki değişik modeli olması beklenen cihazın; 5 inç ekranından 2K (2560×1440p) çözünürlük sunan metal tasarımlı, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemcili ve 20 MP kameralı modelinin yanında; bir de plastik, Full HD (1080p) çözünürlüklü ve sekiz çekirdekli Exynos 6 işlemcili daha makul fiyatlı bir modeli olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Telefonda Full HD ekran ve 16MP kameranın yer alacağı iddia ediliyor. Samsung'un 24 Şubat'ta Unpacked 5 etkinliği kapsamında kullanıcılarla buluşturacağı Galaxy S5 için geri sayıma geçildi. Teknik özellikleri şu aşamaya kadar defalarca sızdırılan yeni nesil akıllı telefona ilişkin yeni bilgiler bu defa Hollanda menşeli Typhone.nl online mağaza sitesinde yayınlandı. Galaxy S5'e ait ürün sayfasında yayınlanan bilgilere göre telefon 5.25-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekranla donatılacak. Ayrıca Galaxy S5'te 16MP çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı bilgisine de yer verilmiş. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S5'in satış kutusu sızdırılmış ve bu kutu üzerinde Galaxy S5'in 5.25-inç boyutunda 2K çözünürlüklü ekran ve 20MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olduğu yazılmıştı. Her iki gelişme Samsung'un iki farklı Galaxy S5 duyuracağını ya da telefona ilişkin teknik özelliklerin henüz kesinlik kazanmadığı ihtimalini gösteriyor. Samsung tarafından yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanan Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S Kullanıcılarının Merakla Beklediği Samsung Galaxy S5'in özellikleri. Samsung Galaxy S5, 24 Şubat’ta Barcelona’da düzenlenecek fuarda tanıtılacak.
Samsung tarafından yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanan Samsung Galaxy S5 için teknik özellikler ve çıkış fiyatı hakkında bilgiler sızdırıldı. Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5’in özelliklerinin sızdığı iddia ediliyor. İddaların en büyük dayanağı ise samsunggalaxys5.nl adlı Hollanda merkezli bir internet sistesinin yayımladığı fotoğraf. Cihazın kutusunda yer alan teknik özellikler kısmını gösteren fotoğraf, telefonun neredeyse tüm konfigrasyonunu gözler önüne seriyor. 5,25 inç QHD ekran Fotoğrafta yer alan bilgilere göre, 5,25 QHD Super Amoled ekrana sahip olduğu görülen cihazda 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli işlemci yer alıyor. Snapdragon olmasına kesin gözüyle bakılan işlemcinin modeli hakkında ayrıntılı bir açıklama bulunmazken, cihazın 3 GB LPDDR3 bellek ve 3000 mAh pile sahip olması dikkat çekiyor. Sürpriz yok Kamera özellikleri ise önceki dedikodularla örtüşür durumda. Otofokus özelikli 20 MP arka kameraya 2 MP ön kamera eşlik ediyor. Full HD video kaydı, GPS, Smart Remote gibi özelliklerin yer aldığı liste önceki sızıntılara göre sürpriz sayılabilecek farklılıklar içermiyor. Bakalım Sam acaba bu müthiş akıllı telefon beklenti,leri tam olarak karşılayacak mı tüm hepsini detaylı olarak buradan taklip edeceksiniz.
Samsung tarafından yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanan Samsung Galaxy S5 için teknik özellikler ve çıkış fiyatı hakkında bilgiler sızdırıldı. Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5’in özelliklerinin sızdığı iddia ediliyor. İddaların en büyük dayanağı ise samsunggalaxys5.nl adlı Hollanda merkezli bir internet sistesinin yayımladığı fotoğraf. Cihazın kutusunda yer alan teknik özellikler kısmını gösteren fotoğraf, telefonun neredeyse tüm konfigrasyonunu gözler önüne seriyor.
Fotoğrafta yer alan bilgilere göre, 5,25 QHD Super Amoled ekrana sahip olduğu görülen cihazda 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli işlemci yer alıyor. Snapdragon olmasına kesin gözüyle bakılan işlemcinin modeli hakkında ayrıntılı bir açıklama bulunmazken, cihazın 3 GB LPDDR3 bellek ve 3000 mAh pile sahip olması dikkat çekiyor.
Kamera özellikleri ise önceki dedikodularla örtüşür durumda. Otofokus özelikli 20 MP arka kameraya 2 MP ön kamera eşlik ediyor. Full HD video kaydı, GPS, Smart Remote gibi özelliklerin yer aldığı liste önceki sızıntılara göre sürpriz sayılabilecek farklılıklar içermiyor. Bakalım Sam Acaba bu müthiş akıllı telefon beklenti,leri tam olarak karşılayacak mı tüm hepsini detaylı olarak buradan taklip edeceksiniz 20 Şubat 2014 Perşembe gününün galaxy s5 haberi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...