Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2022 11:25 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 11:27

Samsung bir ilke imza attı: Son 12 ayda en çok izlenen oldu, rekor kırdı!

Samsung, katlanabilir telefonları Z Flip 3 ve Fold 3 fragmanı ile bir ilke imza attı. Koreli üreticinin videosu, 102 milyondan fazla izlendi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
Samsung bir ilke imza attı: Son 12 ayda en çok izlenen oldu, rekor kırdı!
samsung,teknoloj

Samsung, katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3 ile bir ilke imza attı. Sektöre yön veren akıllı telefonlar, tasarımı ve şık görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cihazların tanıtımının üzerinden uzun epey süre geçti. Ancak hala başarısı tartışılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinde piyasaya sürülen Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3, teknoloji meraklıların ilgi öbeği oldu. Söz konusu etkinlikte tanıtılan cihazlar, YouTube'da da izlenme rekorları kırdı. Öyle ki Samsung'un paylaştığı fragman, 102 milyonun üzerinde izlenme aldı.

SAMSUNG, REKOR İZLENME ALDI

Google'un video platformu YouTube, Samsung Unpacked 2021 fragmanının 102 milyondan fazla görüntülemeye ulaştığını açıkladı. Bu, son 12 aydaki en popüler global video reklamı olarak da kayıtlara geçti. Haziran 2021'den Mayıs 2022'ye kadar dünyanın en popüler 10 video reklam sıralamasını duyura YouTube, Samsung'un son 12 ayda zirveye oturduğunu bildirdi.

Samsung bir ilke imza attı: Son 12 ayda en çok izlenen oldu, rekor kırdı!

YouTube bu sıralamayı; organik, ücretli görüntüleme, görüntüleme süresi ve izleyiciyi elde tutma gibi çeşitli faktörlerle ele aldı. Samsung ise diğer rakiplerine kıyasla yayınladığı video ile küresel çapta son 12 ayın en çok izleneni oldu. Peki Samsung fragmanda ne yayınladı?

Samsung bir ilke imza attı: Son 12 ayda en çok izlenen oldu, rekor kırdı!

Unpacked 2021 fragmanını paylaşan Samsung, Z Flip 3 ve Fold 3 için iddialı bir video yayınladı. Şirketin paylaştığı videoda; Motorola, Nokia ve Blackberry gibi bir zamanlar pazara hükmeden firmaların akıllı telefonları gösterildi. Daha sonra ise yaklaşan Flip 3 ve Fold 3'e dair ipucu verildi. Samsung tarafından paylaşılan reklam fragmanı, 102 milyondan fazla izlenme ile son 12 ayda küresel çapta birinci olmayı başardı.

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...