Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2022 16:30 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 16:31

Yeni katlanabilir sahnede: Galaxy Z Flip 4 teknik özellikleri!

Samsung, aylar süren bekleyişin ardından yeni katlanabilir telefonunu piyasaya sürdü. Z Flip 3'ün halefi Galaxy Z Flip 4 resmi olarak tanıtıldı. İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Samsung
Yeni katlanabilir sahnede: Galaxy Z Flip 4 teknik özellikleri!
galaxy z flip 4,samsung,teknoloji

Galaxy Z Flip 3 ile katlanabilir modeller arasında satış rekoru kıran Samsung, uzun süren bekleyişin ardından Galaxy Z Flip 4 modelini de piyasaya sürdü. Z Flip 3'ün halefi olarak gelen cihaz, tasarımdan daha çok dayanıklılı yapısıyla ön plana çıkıyor. İşte Z Flip 4 hakkında tüm bilinmesi gerekenler...

Z FLIP 4 TANITILDI

Aylardır çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen Galaxy Z Flip 4, tasarım tarafında Flip 3'ten çok da farklı olmayan bir görünümle geliyor. Önceki modelde satışlardan memnun kalan Samsung, beğenilen tasarımı Flip 4'te de sürdürmeye devam ediyor.

Yeni katlanabilir sahnede: Galaxy Z Flip 4 teknik özellikleri!

Teknik açıdan Galaxy Z Flip 4, düzleştirilmiş kenarlar sayesinde modern bir görünüme kavuşuyor. İnce dokunuşlar yapan Samsung, yeni katlanabilir telefonunda parlak metal çerçeve, kontrastlı bulanık arka cam, daha ince menteşe ile daha güzel görünüme sahip bir telefon sunuyor.

Oldukça dayanıklı malzeme ile donatılan Flip 4, bu noktada Samsung'un sert Armor Alumnium malzemesiyle geliyor. Kapak ve ekrandaki camda ise şirket, Gorilla Glass Victurs+'a yer veriyor. Bunun yanı sıra Z Flip 4, tıpkı Flip 3 gibi IPX8 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip.

 TEKNİK ÖZELLİKLER

Tasarım dışında cihazın teknik detaylarına gelirsek Z Flip 4, ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen, 6,7 inç FHD+ Dinamik AMOLED 2X Infinity Flex ekran ile geliyor. İşlemci tarafında ise Samsung, yeni katlanabilir cihazında Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine yer veriyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama seçenekleri de eşlik ediyor.

Yeni katlanabilir sahnede: Galaxy Z Flip 4 teknik özellikleri!

Kamera açısından Z Flip 4'ün arkasında çift 12 Megapiksel kamera bulunuyor. Hem ultra, hem de normal geniş açılı çekimleri destekleyen kameralar, tıpkı Flip 3'teki gibi kaliteli fotoğraflar çekmeyi olanak tanıyor.

Pil özelliğine gelecek olursak Z Flip 4, 25W hızlı şarj ile desteklenen 3.700 mAh pil ile geliyor. Son olarak cihaz; Mor, Grafit, Pembe Altın ve Mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Cihazın fiyatı ise 999 dolarlık başlangıç fiyatıyla 26 Ağustos'ta sahiplerine kavuşacak.

Kaynak: Samsung
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...