Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2014 14:05

Samsung Life Times uygulaması sizi arşivleyecek

Samsung'un ekran görüntüleri internete sızan bu yeni uygulaması, bakın Galaxy ceplere ne getirecek!

Samsung Life Times uygulaması sizi arşivleyecek
Samsung Life Times, galaxy, life times,

Samsung'un "Life Times" uygulamasından sızan ekran görüntüleri, firmanın "hayatı kayıt altına alma" işinden geri kalmak istemediğini gösteriyor. SamMobile'da ortaya çıkan görüntülerdeki Life Times, Galaxy ceplerde telefonu ve uygulamaları nasıl kullandığınızı otomatik olarak kayıt altına alıyor. Bunun ardından e-postalar, konum, müzikler, mesajlar ve sosyal ağ güncellemeleri günlük bir özet halinde gösteriliyor. Samsung'un Story Album uygulaması, konum ve zamanı kullanarak fotoğraflar için benzer işlevler sunuyordu. Ancak görünen o ki Life Times, daha çok bir günlük uygulaması gibi çalışacak. Android'deki Day Journal ve iOS'taki Day One gibi.
Ancak Google ve Samsung'un geçtiğimiz günlerde yaptığı anlaşma sonucunda Samsung'un kendi uygulamalarının sayısını azaltacağı ortaya çıkmıştı. Life Times, geliştirme sürecinin başında da olabilir. İşlevin Galaxy ceplerde gerçekten ortaya çıkıp çıkmayacağı şimdilik merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...