Tgrt Haber
08 Şubat 2014 12:01

Sevgililer Günü için ekonomik alternatifler

Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Sevgilinin yüzünü güldürecek en doğru hediyeyi bulmak için de son günlerin içindeyiz.

Sevgililer Günü için ekonomik alternatifler
sevgililer günü için alternatifler, sevgililer günü için telefonlar, sevgililer günü için telefon modelleri, alternatif telefonlar,

Bu konumuzda Sevgililer Günü için uygun fiyatlı telefonları bir araya getirdik. Listede 1000 TL'nin altında fiyat etiketlerine sahip Sevgililer Günü hediyesi için Samsung Galaxy S4 Mini, Casper Via V4, HTC One X gibi model alternatifleri de var. En doğru Sevgililer Günü hediyesi bayan için sözkonusuysa emin olun zorlu bir süreci beraberinde getirir. Bayanlar teknoloji konusunda renkli modellere daha yatkındırlar. Sevgilinize siyah renkte bir hediye almanızı önermiyoruz. Kırmızı bir Samsung Galaxy S4 Mini'ye ne dersiniz? 
Samsung Galaxy S4 Mini
Mor rengi bayanlar için harika!
Samsung'un minisi Galaxy S4 Mini büyük abisi Galaxy S4 ile benzer tasarıma sahip. 4.3 inç süper AMOLED ekranı 540x960 çözünürlüğe sahip. 1.7 Ghz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemci ile gelen cihaz oldukça hızlı çalışıyor. Sevgililer Günü'nde ne hediye etmeliyim derdine son veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...