Tgrt Haber
16 May 2022 12:37 - Güncelleme : 16 May 2022 12:59

Savunma Sanayii Başkanı Duyurdu: SİHA'lar İçin Çok Sayıda CATS Teslimatı Yapıldı

Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada SİHA’lar için CATS teslimatı gerçekleştiği duyuruldu.

Savunma Sanayii Başkanı Duyurdu: SİHA'lar İçin Çok Sayıda CATS Teslimatı Yapıldı
cats elektro,savunma sanayii,ismail demir

Savunma Sanayii’de hiç şüphesiz en önemli güçlerimiz SİHA ve İHA’lar. Özelliklle son yılların yükselen yıldızı Bayraktar TB2 performansıyla göz doldururken, bu alanda rekabet eden diğer hava,kara ve deniz araçlarını da unutmamakta fayda var.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, son yaptığı paylaşımla silahlı insansız hava araçları için (SİHA), CATS Elektro-Optik Sensör Sistemi kameralarının üretim, entegrasyon ve teslimatlarının devam ettiğini bildirdi. 

SIHA’LARIN KESKİN GÖZÜ: CATS ELEKTRO

Demir, SİHA’lara entegre edilecek  CATSElektro-Optik Sensör Sistemi hakkında bilgiyi Twitter hesabından aktardı. SSB yaptığı paylaşımda; "Son olarak güvenlik güçlerimize çok sayıda CATS teslimatı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı. Bahsi geçen CATS kamera sistemleri, hava platformlarının hedefleme, keşfi, ve gözetleme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ASEALSAN tarafından geliştirilip milli olarak üretiliyor. 

SSB LOGOSU DEĞİŞTİ

Savunma Sanayii'de yeni gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak SİHA'lar için yeni kamera teslimatı gerçekleştiği duyurulurken, diğer yandan SSB'nin logosunda da değişiklik yapıldı. Twitter hesabından duyurulan geliştirmede; ''Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar ve diğer bağlı kurumlarla bütünlük oluşturan yeni logomuzu siz değerli kamuoyuna takdim ediyoruz. Hayırlı olsun.'' açıklamaları yer aldı.

 

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...