Tgrt Haber
20 Nisan 2018 21:44

Son Dakika Twitter çöktü mü? Twitter'a neden bağlanılamıyor? Twitter'a neden açılmıyor?

Popüler sosyal medya devi Twitter'da erişim sorunu yaşanıyor. Twitter'a giremeyen kullanıcılar merakla Twitter çöktü mü? Twitter'a neden açılmıyor? sorusunu sormaya başladı. İşte yaşanan son gelişmeler...

Son Dakika Twitter çöktü mü? Twitter'a neden bağlanılamıyor? Twitter'a neden açılmıyor?
twitter,twitter neden açılmıyor,twitter çöktü mü

Sondakika! Twitter'a erişim sıkıntısı yaşanıyor! Twitter çöktü mü? Twitter'a neden açılmıyor? Twitter kısa süre belirli aralıklarla 3 kez gelip gitti. Twitter kullancıları tweet atmak istediği zaman "sunucu hatası" sorunu ile karşılaşıyor.

Twitter neden açılmıyor?

Sorunun genel mi yoksa bölgesel mi olduğu hakkında net bilgi bulunmazken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Daha önce de yaşanmıştı

Twitter daha önce çökmüş kısa sürede düzelmişti. Platformda daha önce sorunlar yaşanmış, kullanıcılar “Teknik bir sorun var. Fark ettiğiniz için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.” şeklinde hatalarla karşılanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...