Tgrt Haber
24 Ocak 2017 17:27

Sondakika: Nokia 6 satışa mı çıkıyor, özellikleri neler | Nokia 6 fiyatı ne olacak

Efsane telefon üretici olarak bilinen Nokia piyasaya bomba bir dönüş yaptı. Nokia kullanıcılarına tekrar geçmişteki heyecanı yaşatmak istiyor. Peki Nokia 6 satışa mı çıkıyor, özellikleri neler? Kullanıcılar aynı zamanda Nokia 6 fiyatını da merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Sondakika: Nokia 6 satışa mı çıkıyor, özellikleri neler | Nokia 6 fiyatı ne olacak
nokia 6, nokia 6 özellikleri, nokia 6 fiyatı, nokia 6 kaç adet çıkacak,

Nokia, çok kısa süre önce telefon piyasasına iddialı bir hamle geri dönüş yapmıştı. Nokia'nın yeni model Nokia 6 telefonu sadece 1 dakika içerisinde tüketilerek bir rekora daha imza atmayı başardı ve rakiplerinin gözünü korkuttu. Bu bakımdan Nokia'yı yeniden yaşamak isteyen kullanıcıların meraklı gözlerle beklediği cihazı ne yazıkki satın alamadı. Şimdi ise Nokia kullanıcılara yeni bir şans daha vererek, 26 Ocak Perşembe günü Nokia 6'yı yeniden satışa çıkarıyor. İşte fiyatlar ve özellikler...

Fiyat Aynı, Stok Sınırlı!

Diğer firmalara kıyasla Nokia yoğun ilgi için fiyatı aynı tutacağını ve ilk satışa çıkan satış fiyatı 246 dolar etiket fiyatıyla yeniden piyasaya sunacak. Nokia'nın bu şekilde bir fiyat sunması ciddi anlamda rakiplere göre Nokia'nın müşterilerine vermiş olduğu önemi bir kez daha gösterdi. Sınırlı stok ile gelmesi beklenen cihazın 10 bin adet ile satışa çıktığını hatırlayacak olursak eğer, bekleyen kitleniyi göz önünde buludnurduğumuzda yaklaşık 1.5 milyon kişinin Nokia 6 sahibi olması bekleniyor. Bu bakımdan yeni stokların 1 dakika bile olmadan tükenmesi bekleniyor.

Sondakika: Nokia 6 satışa mı çıkıyor, özellikleri neler | Nokia 6 fiyatı ne olacak

Nokia 6 özellikleri

5,5 inç FullHD ekran, Snapdragon 430 işlemci, 4 GB RAM - 64GB dahili depolama8/16 MP’lik kamera sensörleri,3000mAh batarya,Android 7.0 Nougat Kaynak: Nokia 6 yeniden satışa çıkıyor, Fiyat aynı stok sınırlı olacak! 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...