Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2015 04:21

Sony Xperia T2 Ultra Dual Android 5.1.1 güncellemesi hazır

Sony Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi güncellemesini bir diğer cihazı için yayınladı, ancak bu kez ürün amiral gemisi konumundaki Z serisinden değil.

Sony Xperia T2 Ultra Dual Android 5.1.1 güncellemesi hazır
sony, xperia,

Sony Xperia T2 Ultra Dual akıllı telefon Google’ın mobil işletim sisteminin en güncel versiyonuna kavuşuyor, cihaz bilindiği gibi geçtiğimiz yıl kullanıcılarla buluşturulan Xperia T2 Ultra’nın çift SIM destekli versiyonu. Güncellemenin akıllı telefonun tek SIM’li versiyonuna ne zaman geleceği konusunda bilgi verilmese de yakın zamanda yayınlanması mümkün görünüyor. T2 Ultra Dual kullanıcıları güncelleme bildirimini her an alabilir. Kurulum gerçekleştirildiğinde sürüm numarası 19.4.A.0.182 oluyor. Android 5.1 güncellemesi önemli hata düzeltmeleri içermekte, Sony’nin meşhur Stagefright açığını kapattığını da belirtelim. Sony Xperia T2 Ultra Dual kullanıcıları cihazlarını güncelledikten sonra bu açık konusunu geride bırakmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...