Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2014 11:16

Sony Xperia Z3′ün özellikleri hakkında yeni detaylar

Sony’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z3′ün donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya atıldı.

Sony Xperia Z3′ün özellikleri hakkında yeni detaylar
sony, Sony Xperia Z3, Xperia Z3,

Japon telefon üreticisi Sony Mobile‘ın Android işletim sistemli yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z3‘ü bu yıl içerisinde piyasaya sürmesi bekleniyor. Telefon kullanıcılarının en çok tercih ettiği akıllı telefonlar arasında yer alan Sony Xperia Z2‘nin halefi olan Xperia Z3′ün donanımsal özellikleri hakkında şu ana kadar pek az şey biliniyordu. Ancak merakla beklenen telefonun donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.
Sony‘nin yeni amiral gemisi telefonunda oldukça gelişmiş donanımsal özellikleri yer vermesi zaten bekleniyordu. Konuyla ilgili ortaya çıkan yeni haberlere göre Sony, aynı zamanda telefonun gövdesinde de değişime gidecek ve daha ağır, daha gösterişli bir telefon tasarlayacak. Sony’nin yeni telefonunda oldukça ince bir metal çerçeveye yer verebileceği söyleniyor.
Kullanıcılara oldukça yüksek bir performans sunması için hazırlanacak olan Sony Xperia Z3‘te 2.7GHz dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, Adreno 420 grafik işlemcisi ve 20.7 megapiksel arka kamera yer alacağı söyleniyor. Ağustos ayında resmi olarak tanıtılması beklenen Xperia Z3′ün LG G3, Samsung Galaxy S5 Prime ve HTC One M8 Prime’a rakip olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...