Tgrt Haber
20 May 2014 17:13

Sosyal medya devi Facebook'tan Snapchat atağı

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook, son dönemde bünyesine kattığı firmalarla birlikte genişlemeye ve farklı alanlara yönelmeye devam ediyor

Sosyal medya devi Facebook'tan Snapchat atağı
soyal medya devi,facebook,snapchat atağı,

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook, son dönemde bünyesine kattığı firmalarla birlikte genişlemeye ve farklı alanlara yönelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Oculus Rift başta olmak üzere birçok ilgi çekici projeyi bünyesine katmayı başaran Facebook, satın almak için 3 milyar doları gözden çıkardığı Snapchat konusunda ise hüsrana uğradı. Geçtiğimiz aylarda hızla popüler hale gelen ve kullanıcı sayısını önemli ölçüde arttıran Snapchat, kullanıcılara sunduğu eşsiz mesajlaşma deneyimi sayesinde birçok teknoloji devinin ilgisin çekmeye devam ediyor. Facebook'un teklifini reddeden firma için daha sonra Google'ın da devreye girdiği, fakat onlarında olumsuz yanıt aldığı söyleniyordu. Snapchat kullanıcıların sosyal medya tercihleri arasında hızla yükselmeye devam ederken, diğer firmalarda kullanıcılara benzer uygulamalar sunmak için harekete geçmiş durumda. Financial Times'da geçtiğimiz günlerde yer verilen bir habere göre, Snapchat'i satın alma konusunda istediğini elde edemeyen Facebook da bu firmalar arasında yer alıyor. Slingshot adıyla anılan yeni bir uygulama üzerinde çalışan Facebook, bu uygulama sayesinde kullanıcılara Snapchat'e benzer bir mesajlaşma deneyimi sunabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...