Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2022 11:50 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 11:55

Spotify Android uygulamasında önemli bir hata var: Sorunun kaynağı araştırılıyor

Sevilen müzik ve podcast platformu Spotify, Android uygulamasında kaynağı belirlenemeyen bir hataya sahip. Son birkaç gündür kullanıcılar, uygulamayla ilgili şikayetleri bildirdiler.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Androi Police
Spotify Android uygulamasında önemli bir hata var: Sorunun kaynağı araştırılıyor
spotify,android,teknoloji

Müzik ve podcast konusunda dünyanın en çok tercih edilen platformu Spotify, milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Sunduğu özellik ve akıllı algoritmaları sayesinde insanların ruh haline göre içerikler sunan uygulama, ücretli ya da ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Ancak her uygulamada olabileceği gibi Spotfiy için de bazı sorunlar mevcut. Birkaç gündür bazı kullanıcılar, müzik ve podcast uygulaması Spotify'da önemli bir hata bildirdi. Bu hata, uygulamanın açılmasına engel oluyor ve siyah ekran olarak yansıyor.

SPOTIFY, SORUNU ONAYLADI

Spotify topluluk forumlarında bu hafta yeni bir sorun gündeme geldi. Kullanıcılar, Android uygulamasının birden fazla cihazda açılmasınının engellendiğini bildirdi. Uygulamaya farklı cihazdan giriş yapanlar, siyah ekran hatasıyla karşı karşıya kalıyor.

Spotify Android uygulamasında önemli bir hata var: Sorunun kaynağı araştırılıyor

Rapora göre kullanıcılar, sorunun hesaptan çıkış yapılıp daha sonra tekrar girmeye çalışıldığında meydana geldiğini belirtti. Uygulamanın önbelleğini temizleme, yeniden yükleme ve telefonu tekrar kapatıp açmanın da bir faydası görülmedi. 

Her geçen gün şikayetlerin sayısı artarken, Spotfiy ise bu sorunu onayladı. Şimdilik hatanın kaynağına dair araştırmalar yapan şirket, sorunu çözdükten sonra kullanıcılara yeni bir güncelleme yayınlayacaktır. Peki sizler Spotify'da sorun yaşıyor musunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın...

Kaynak: Androi Police
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...