Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2022 16:18 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 16:21

Spotify’dan kaçırılmayacak fırsat: Premium abonelik 3 ay ücretsiz oldu

Spotify, daha önce ilk alım için sunduğu ücretsiz Premium hediyesini yeniden getirdi. Dünyaca ünlü müzik ve podcast platformu, yeni aboneler için 3 ay ücretsiz kullanılabilecek. Peki nasıl yapılır? İşte detaylar…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: spotify
Spotify’dan kaçırılmayacak fırsat: Premium abonelik 3 ay ücretsiz oldu
spotify

Müzik ve podcast platformu Spotify, daha önce sunduğu çok önemli bir hizmeti yeniden devreye aldı. İsveç merkezli şirket, kullanıcılara 3 ay boyunca ücretsiz Spotify Premium aboneliği vereceği kampanyayı başlattı.

Son açıklanan verilerle toplam 430 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan Spotify, yeni kampanyası kapsamında daha önce Premium abonesi olmayan kişilere 3 ay ücretsiz kullanım sunacağını duyurdu.

3 AY ÜCRETSİZ KULLANILABİLECEK

Çevrim içi müzik ve podcast platformu Spotify, kullanıcıları Premium aboneliğe teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Dünya üzerinde 180 milyona yakın Premium abone sayısına ulaşan Spotify 3 ay ücretsiz abonelik kampanyası ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Daha önce hiç Premium abonesi olmayan kişiler sunulan yeni kampanyadan yararlanabilecek.

Spotify’dan kaçırılmayacak fırsat: Premium abonelik 3 ay ücretsiz oldu

Kampanya kapsamında Spotify Premium aboneliği satın alan kişiler 3 ay boyunca para ödemeyecek. Yani ücretsiz deneme süresini 1 aydan 3 aya çıkarılmış olacak. Spotify'ın bireysel olarak en düşük fiyatı ise 20,99 TL'den başlıyor.

Spotify'ın kampanyası, Duo ve Aile paketleri için 1 ay süreyle geçerli. Bu bağlamda; aynı evde yaşayan 2 kişi için oluşturulan Duo paket, 1 aylık ücretsiz deneme sürecinden sonra 27,99 TL karşılığında kullanılacak. 6'ya kadar hesap oluşturulabilen Aile paketi ise 1 ay ücretsiz deneme sürecinden sonra aylık 34,99 TL karşılığında faturalandırılacak.

Kaynak: spotify
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...