Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2022 10:47 - Güncelleme : 16 Mart 2022 11:13

Spotify ve Barcelona anlaştı: İşte Camp Nou stadının yeni ismi

Futbolun devi Barcelona, müzik ve Podcast platformunun devi Spotify ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Önümüzdeki dönem Barcelona'nın yeni stadı Spotify Camp Nou olarak adlandırılacak.

Spotify ve Barcelona anlaştı: İşte Camp Nou stadının yeni ismi

Futbolun devi F.CBarcelona, müzik ve Podcast akış platformu Spotify ile masaya oturdu. Yeni sponsorluk için bir araya gelen markalar, Barcelona ile stadyumun isim hakları için anlaşmaya vardı.

Dünyanın en ikonik stadyumlarından Camp Nou, yapılan anlaşma sonucunda yeni bir isme kavuşuyor. F.C Barcelona'nın stadı, artık Spotify Camp Nou olarak yeniden adlandırılacak.

BARCELONA'NIN STAD İSMİ DEĞİŞİYOR: SPOTIFY CAMP NOU

Anlaşmaya göre Spotify'ın isim hakkı, 2022/23 sezonundan başlayarak Barcelona'nın hem stadında, hem de kadın-erkek futbol takımındaki formalarda yer alacak.

Spotify ve Barcelona anlaştı: İşte Camp Nou stadının yeni ismi

Şu anda Barcelona ve Spotify her ne kadar anlaşmaya varsa da, asıl onay 3 Nisan'da yapılacak Barcelona'nın Olağanüstü Delege Üyeler Meclisi tarafından çıkacak.

Ancak güvenilir kaynaklar, Barcelona'nın büyük miktarda borcu olduğunu belirterek, Spotfiy'ın teklfini kesin olarak onaylayacağını belirtti. Şu anda anlaşmaya kesin gözü ile bakılırken, İspanya futbol devinin stadyum ismi de önümüzdeki sezon itibariyle Spotify Camp Nou olacak.

310 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

Dünya devi iki marka arasında yapılan anlaşmanın, 310 milyon dolar olduğu bildirildi. Ayrıca Spotify, söz konusu sponsorluk için futbol ve müzik camiasını bir araya getirerek dev bir konser verecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...