Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 11:30 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 11:36

Spotify, mobil cihazlar için yeni ana sayfa güncellemesini kullanıma sundu

Spotify, mobil cihazlarda deneyimi geliştirecek bir güncelleme daha yayınladı. Artık ana sayfada müzik ve podcast'leri birbirinden ayıran yeni bir seçenek var...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Spotify
Spotify, mobil cihazlar için yeni ana sayfa güncellemesini kullanıma sundu
spotify

Spotify, yeni güncellemesiyle mobil cihazlardaki deneyimi iyileştirdi. İsveçli müzik şirketi, dağınık görünüme sahip ana sayfasına yeni yardımcı bir buton ekledi. Mobil cihazlardaki uygulama için eklenen buton, kullanıcıyı yoran karmaşıklığı ortadan kaldırıyor.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni özelliği duyuran Spotify, iOS ve Android cihazların artık müzik ile podcast'leri birbirinden kolayca ayırabileceklerini açıkladı. İlk olarak Android cephesine sunulan yenilik, iOS cihazlar için de kademeler halinde sunulacaktır. 

YENİ BUTON EKLENDİ

Spotify’ın mobil uygulamasının yeni ana ekranı, güncellemenin ardından iki farklı kategoriye ayrılıyor: Müzik ve Podcast & Şovlar.

Müzik akışı, kullanıcıların müzik zevkine göre şarkı, albüm ve çalma listeleri önerilerine hızlı erişim sağlıyor. Spotify, yeni tasarımla yeni favoriler keşfetmenin her zamankinden daha kolay hale geleceğini belirtti. Güncelleme ile ayrıca kullanıcıların dinledikleri şarkıları hızla beğenebilecekleri, paylaşabilecekleri ve çalabilecekleri yeni araçlar getiriyor.

Spotify, mobil cihazlar için yeni ana sayfa güncellemesini kullanıma sundu

Podcast & Shows sekmesinde ise, kullanıcıların takip ettiği yeni şov bölümleri vurgulanacak. Yeni tasarımda, kullanıcıların dinlediklerine göre yeni podcast önerileri de gelecek ve ayrıca dinleyiciler bölüm açıklamalarını okuyabilecek.

Spotify, yeni tasarımı sayesinde dinleyicilerin o anda aradıkları içerik türü arasında kolayca gezinmelerine de yardımcı olmayı hedefliyor. Güncellenmiş arayüz, deneyimi daha kişisel hale getirirken, kullanıcıların önerilerini daha da derinleştirmelerine olanak tanıyacak. 

Şimdilik güncelleme Android kullanıcılardan bazılarını ulaştı. Önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar, Spotify'nin yeni ana ekranını kullanabilme şansına sahip olacak.

Kaynak: Spotify
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...