Tgrt Haber
01 Şubat 2022 12:20

Şubat 2022’de ColorOS 12 alacak OPPO telefonlar açıklandı

OPPO, düzenli olarak yayınladığı güncelleme zaman çizelgesinin, Şubat 2022 planlamasını da yayınladı. Buna göre Şubat ayında toplam 6 cihaz, ColorOS 12 beta sürümünü almaya başlayacak.

Şubat 2022’de ColorOS 12 alacak OPPO telefonlar açıklandı
ColorOS 12,ColorOS 12 alacak cihazlar,OPPO ColorOS 12

Teknoloji devi OPPO, yeni arayüzü ColorOS 12’yi beta olarak test etmeye devam ediyor. Çinli üreticinin beta kapsamında yer alann cihazları için güncelleme takvimi de sürekli olarak paylaşılıyor. Şubat 2022’de ColorOS 12 beta alacak telefonlar da yine şirket tarafından paylaşıldı.

OPPO’nun paylaştığı ColorOS 12 beta takvimine bakıldığında, güncellemenin ne yazık ki Şubat ayında kararlı olarak gelmeyeceği netleşmiş oldu. Programa döndüğümüzde ise bu listede Şubat ayında güncellemeyi alacak 6 cihaz bulunuyor.

COLOROS 12 BETA, 6 CİHAZA DAHA GELİYOR

ColorOS resmi Twitter hesabı, OPPO’nun Şubat 2022’de ColorOS 12 alacak cihazlarını paylaştı. Bına göre Android 12 tabanlı güncelleme, aşağıdaki modeller için bu ay itibariyle sunulmaya başlayacak:

Şubat 2022’de ColorOS 12 alacak OPPO telefonlar açıklandı

 22 Şubat’tan itibaren ColorOS 12 beta alacak cihazlar

  • OPPO Reno5 F
  • OPP Reno4 F
  • OPPO F19 Pro
  • OPPO F17 Pro

28 Şubat’tan itibaren

  • OPPO Reno4 Pro

  • OPPO Reno4

Çinli üretici OPPO, beta ve kararlı sürümler için sürekli olarak zaman çizelgeleri sağlamaktadır. Kullanıcıların sorunlarıyla yakından ilgilenen firma, bu davranışıyla da beğenileri kazanıyor. Ayrıca şirket, güncellemeleri bazen şaşırtıcı şekilde planlanandan erken yayınlamasıyla bilinir. Bu da OPPO’nun istikrarlı çalıştığınn bir başka göstergesi.
Şubat ayı itibariyle OPPO’nun pek çok orta segment telefonları, ColorOS’un yeni sürümüne kavuşmuş olacak. Daha sonra ise Mart ayı takviminin açıklanması bekleniyor. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...