Tgrt Haber
02 Ocak 2019 13:59

Tercüme Hizmetlerinde Online Tercüme Bürosu Dönemi

Geleneksel tercüme büroları, online işlemlerden uzak bir şekilde elden sipariş alma ve elden sipariş teslime etme şeklindeki klasik sistemi kullanmaktaydı.

Tercüme Hizmetlerinde Online Tercüme Bürosu Dönemi
çevirimvar.com,çeviri

Bu durum, insanları hem zaman hem de maddi açıdan dezavantajlı konuma sokmakta. Teknolojinin ve internetin vazgeçilmez olmasıyla birlikte bu zorlu süreç internete taşınmış durumda. Yeni nesil tercüme büroları, tam da bu sistemin aksine tamamen internet tabanlı tüm çeviri işlemlerini halletmektedir. Böylece, insanların gözdesi haline gelen yeni nesil tercüme büroları sayısı da bir hayli artmış ve hala artmaktadır. Akademik çeviri, teknik çeviri, medikal çeviri, tıbbi çeviri, hukuki çeviri ve websitesi çevirisi gibi birçok alanda profesyonel çeviri hizmeti sunan online tercüme büroları, müşterilerine evlerinden ya da ofislerinden kahve içerek çeviri siparişi oluşturma imkanı sunmaktadır.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Eğer sistem nasıl çalışıyor diye düşünüyorsanız yapmanız gereken çevrilmesini istediğiniz dosyayı yüklemeniz. Sonrasında anında sistem tarafından fiyat hesaplanıyor ve teslimat tarihi size belirtiliyor. Ödemeniz gerçekleştiği anda çeviri hizmeti de başlamaktadır. Bu süreç yalnızca birkaç adımdan oluşmakla birlikte yalnızca birkaç dakikanızı almaktadır. Ayrıca, 7 gün 24 saat online tercüme hizmeti sunan yeni nesil tercüme büroları, müşterilerine kesintisiz karşılarında muhatap bulma garantisi de vermektedir. Böylece, müşterilerinin herhangi bir zaman ve mekân kısıtlamasına girmediği online çeviri büroları, insanların gözdesi durumundadır.

Tercüme Hizmetlerinde Online Tercüme Bürosu Dönemi

Yeminli Tercüme ve Noter Onaylı Tercüme

Çeviri hizmetinde insanlar kişisel bilgilerini ya da şirket bilgilerini içeren çeviri siparişleri için yeminli tercüme ya da noter onaylı tercüme ihtiyacı doğabilmektedir. Örneğin akademik bir tez, makale çeviriniz yanında nüfus kayıt örneği, pasaport gibi belgeleriniz için yeminli çeviri bir nevi zorunlu durumdadır. Türkiye’de bu konudaki ISO kalite belgelerine de sahip olan Çevirimvar.com çeviri koordinatörü Ebru Erdemli tüm bu süreci taksi über kıyaslamasıyla açıklıyor. Çeviri sonrası fazladan ücret ödeme, yeminli çeviri için ekstra ücret ödeme gibi durumların artık ortadan kalkacağını ve hizmet anlayışının ön plana geçeceğini belirtiyor. Öyle ki, Çevirimvar online çeviri bürosu bünyesinde ekstradan yeminli çeviri hizmeti almanız, ekstra bir ücret oluşturmuyor. Böylece gönül rahatlığı ile hiçbir beklenmedik durumla karşılaşma riski olmadan, çeviri siparişinizi oluşturabilir, isteğiniz ve ihtiyacınız doğrultusunda da yön verebilirsiniz.

Kaynak: cevirimvar.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...