Tgrt Haber
04 Nisan 2022 10:20 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 10:21

Tesla, Almanya'daki yeni fabrikasını paylaştığı bir video ile gösterdi

Elon Musk'ın ana gelir kaynağı Tesla, Almanya'da kurulan yeni fabrikayı 3 dakikalık bir video ile gösterdi. Drone ile çekimi yapılan fabrikada, üretim bantlarına kadar pek çok detay paylaşıldı.

Tesla, Almanya'daki yeni fabrikasını paylaştığı bir video ile gösterdi

Elon Musk'ın ana gelir kaynaklarından Tesla, günden güne büyümeye devam ediyor. Kısa süre önce şirketin geçtiğimiz yıl 310 bin araç sevkiyatı yaptığı bildirilirken, bu rekor satışın çip krizinin yaşandığı bir dönemde gerçekleşmesi de oldukça dikkat çekti.

Pazar payı büyüyen Tesla, son olarak geçtiğimiz ay Almanya'da Avrupa'nın ilk otomobil fabrikasını kurdu ve açılışını gerçekleştirdi.

AVRUPA'NIN İLK TESLA FABRİKASI ALMANYA'DA AÇILDI

Almanya'nın Berlin kentine kurulan yeni Gigafactory Berlin fabrikası, 10 bin kişiye istihdam sağlayan Avrupa'nın ilk Tesla fabrikası oldu. Tesla bu fabrikada tam kapasiteli çalışmaya başladığında yılda yarım milyon Tesla Model Y aracı üretecek. 

Yeni fabrikanın açılışına katılan Elon Musk, Almanya'da ettiği dans videosu ile viral olmuştu. Açılıştan bir hafta sonra Tesla, yeni fabrikayı kısa bir video ile herkesle paylaştı.

Drone ile yapılan ve 3 dakikalık süreye sahip videoda, Almanya'daki fabrikayla ilgili neredeyse tüm ayrıntılar paylaşıldı. 

İhtişamlı bir video ile sergilenen yeni Tesla fabrikasının, araç üretim hatlarından projelere kadar pek çok detayı gösterildi. Tesla'nın söz konusu fabrikadaki çekimleri, ünlü drone pilotu Ferdinand Wolf tarafından gerçekleşti. Sizler de her bir ayrıntısı gösterilen videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...