Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 10:35 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 10:40

Elon Musk duyurdu: Tesla araçlarda şarkı söyleme devri başlıyor

Dünyanın en zengin insanı Musk, Twitter hesabından Tesla otomobillere gelecek yeni bir özellikten bahsetti. Sürüş deneyimini daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan ünlü milyarder, araçlarda karaoke yapıp şarkı söylenmesine olanak tanıyacak.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Elon Musk duyurdu: Tesla araçlarda şarkı söyleme devri başlıyor
tesla,elon musk,teknoloji

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, sahip oldu şirketleriyle büyük işlere imza atıyor. Ünlü milyarder, uzay teknolojilerinde SpaceX ile hizmet verirken, otomobil tarafında elektrikli araçları Tesla'lar ile ön plana çıkıyor.

Otonom destekli Tesla araçlar, sunduğu özelliklerin yanı sıra lük tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İçerisinde son teknolojileri barındıran araçlar, yazılım güncellemeleri sayesinde deneyimi de iyileştiriyor. Daha önce multimedya tarafında yeni özellikler ekleneceğini belirten Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla araçlara gelecek yeni özelliği duyurdu.

TESLA'DA KAROKE YAPILABİLECEK

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm Tesla otomobillerin ücretsiz karaoke işlevleriyle donatılacağını duyurdu. Bu, araç sahiplerininşarkı söyleyebileceği anlamına geliyor.

Elon Musk duyurdu: Tesla araçlarda şarkı söyleme devri başlıyor

Son birkaç yıldır Musk, araba içi karaokeden bahsetmişti. Hatta ünlü milyarderin şirketi, kendi müzik akış hizmetini de geliştiriyordu. Öyle ki bu yıl 28 Şubatta Tesla, 'TeslaMic' isimli kablosuz mikrofununu piyasaya sürerek de müzik tarafında kaydettiği adımları göstermişti.

Şu anda karaoke işlevinin ne zaman geleceği açıklanmadı. Ancak Tesla, yeni güncellemeler yoluyla bu özelliği çok gecikmeden müşterilerine sunacaktır diye tahmin ediyoruz. 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...