Tgrt Haber
14 Mart 2022 17:10 - Güncelleme : 14 Mart 2022 18:20

Tesla CEO'su Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu: Teke tek mücadele

Rusya'nın Ukrayna'ya işgalinde en çok tepki veren isimlerden Elon Musk, Vladimir Putin'e sosyal medyadan meydan okudu. Musk, Rusya Devlet Başkanı'nı teke tek duelloya çağırdı.

Tesla CEO'su Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu: Teke tek mücadele

Rusya Ukrayna savaşında iki hafta geride kalırken, dünyaca ünlü isimlerden gelen tepkilerde sürüyor. 

Savaşın en büyük karşıtı Elon Musk, Ukrayna'ya karşı yapılan işgali sürekli kınayarak Rusya'ya kötü sözlerde bulundu. Şimdi ise Tesla ve SpaceX CEO'su Musk, olayı daha ileriye sürükleyerek Vladimir Putin'i tek tek dövüşe davet etti.

ELON MUSK'TAN PUTİN'E DÖVÜŞ TEKLİFİ

Tesla CEO'su Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu: Teke tek mücadele

Dünyanın zengin insanlarından Elon Musk, işgalin başlangıcından bu yana sürdürdüğü tepkilerini ileri seviyeye taşıdı. 

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Putin'e meydan okudu. Musk, Putin'e açtığı savaşı Rusça olarak yazarken ''I hereby challenge Владимир Путин to single combat Stakes are Україна'' ifadelerini kullandı.

Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Putin'i bu kavgaya davet ederken, ayrıca Bahisler Ukrayna için sözlerinin de altını çizdi. Bu konuda oldukça iddialı olan Musk, yaptığı paylaşıma ek olarak Kremlin'in hesabını da etkiletleyip, ''kabul ediyor musun?'' sorusunu yöneltti. 

UKRAYNA'YA İNTERNET YARDIMI YAPMIŞTI

Rus işgalinden bu yana pek çok kez gündeme gelen Musk, Ukrayna'nın yardım çağrısına karşı uzay interneti SpaceX'i ülkede aktif hale getirmişti. Savaşın bir an önce bitmesini temenni eden ünlü milyarder, hâlâ geri adım atmayan Vladimir Putin'i en son teke tek duelloya davet etti. Rusya'dan bu paylaşıma karşı henüz cevap gelmediğini de belirtmekte fayda var. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...