Tgrt Haber
10 Şubat 2022 13:43

Tesla, Türkiye için ikinci iş ilanını yayınladı

Elektrikli otomobil devi Tesla, faaliyetlerini sürdüreceği Türkiye için ikinci iş ilanını yayınladı.

Elon Musk'ın şirketi Tesla, Türkiye için ikinci iş ilanını yayınladı.
Elon Musk'ın şirketi Tesla, Türkiye için ikinci iş ilanını yayınladı.

Elektrikli otomobil devi Tesla, dünya genelinde hızla büyüyor. Elon Musk'ın şirketi yüzlerce pazarda, lüks arabalarıyla faaliyetlerini sürdürürken yakında Türkiye'de de faaliyetlere başlanacak.

Türkiye pazarına elektrikli otomobilleriyle damga vuracak Tesla, zaman kaybetmeden gerekli tüm eksikleri gideriyor. İlk olarak mağaza satış müdürlüğü için iş ilanı veren şirket, kısa süre önce internet sitesinden ikinci iş ilanınını da yayınladı.

YAKINDA FAALİYETLERE BAŞLANACAK

Önümüzdeki aylarda faaliyetlerine başlayacak Tesla, ilk ilanından kısa bir süre sonra yeni ilanını da paylaştı. Şirketin internet sitesinde yapılan paylaşımda, 'Operasyon Koordinatörü' arandığı ilanı yayınlandı. Araç satışları, teslimat ve daha pek çok işi takip edecek olan operasyon koordinatörü, Tesla'nın ilk aradığı yetkililerden biri. İş ilanıyla ilgili sorumluluklar ise şöyle:

Tesla, Türkiye için ikinci iş ilanını yayınladı

  • Araç hazırlığı operasyonel görevleri ve projelerinin planlanması, uygulanması ve takibine yardımcı olmak,
  • Araç partileri ve teslimat alanlarındaki araç hareketlerini koordine edip, teslimat programlarını izlemek, araç onarımlarını ve detaylandırmayı koordine etmek ve partilerin eksiksiz bir şekilde organize edilmesini ve bakımının yapılmasını sağlamak,
  • Yeni araç operasyonlarının yanı sıra Kullanılmış Araç alımını, muayenesini, yenilemesini, sevkiyatını ve teslimatını yönetmek,
  • Ekibin, süreçler ve araçlar için ihtiyaçlarını belirmek ve uygun desteği sağmal (eğitim, iletişim vb.)
  • Lokasyon yöneticisini desteklemek, gerekli malzeme sipariş etmek,
  • Mevcut araçların ekip kullanımının yanı sıra görev tamamlama takibini ve takibini desteklemek,
  • Konum yöneticisine, gerektiğinde performans planlandırmlarıyla ilgili yardımcı olmak.

Tesla'nın Türkiye'de işe alacağı Operasyon Koordinatörü için kriterleri yukarıdaki gibi. Dileyen kişiler Tesla'nın internet  sitesine girerek başvuru yapabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...