Tgrt Haber
27 Mart 2022 14:12 - Güncelleme : 27 Mart 2022 15:32

Tesla, Türkiye için yeni bir iş ilanı daha yayınladı: İşte ihtiyaç duyulan departmanlar

Elon Musk'ın şirketi Tesla, faaliyete başlayacağı Türkiye pazarı için personel alımlarına devam ediyor. California merkezli şirket bu kez yeni bir ilan daha yayınladı. Böylece aktif iş ilanı sayısı 2'ye çıktı.

Tesla, Türkiye için yeni bir iş ilanı daha yayınladı: İşte ihtiyaç duyulan departmanlar

Elon Musk'ın en önemli gelir kaynaklarından Tesla, günden güne büyümeye devam ediyor. Dünya genelinde kapsamlı pazar payına sahip şirket gelirlerini katlarken, Türkiye operasyonu içinde personel alımlarına devam ediyor. Bir süre önce Türkiye pazarına gireceğini açıklayan Tesla, zemin hazırlıklarına devam ediyor ve gerekli departmanlar için yeni iş ilanlarını da açıyor.

Tesla'nın Türkiye'deki işlerini yönetme amacıyla Kemal  Geçer CEO olarak görevlendirilirken, firma ayrıca mağaza satış müdürlüğü içinde kendi sitesi üzerinden iş ilanı yayınlamıştı. Şimdi başka bir departman için daha ilan yayınlandı. Bakın bu kez Tesla hangi departmanda personel arıyor...

TESLA'DAN TÜRKİYE İÇİN YENİ İŞ İLANI

Türkiye'de yakın zamanda faaliyetlerine başlaması beklenen Tesla, Türkiye için 'proje geliştiricisi' arıyor. Bu, Superchargers istasyonlarının kurulumu için çalışacak kişilerin başvuru yapabileceği bir departman. Şu anda iki aktif ilanıyla personel alımı yapan Tesla, Türkiye pazarında faaliyetlerini tam başlatmak için süreci biraz daha hızlandırdı.

Tesla, Türkiye için yeni bir iş ilanı daha yayınladı: İşte ihtiyaç duyulan departmanlar

Tesla, Türkiye pazarına 'Model' serisi araçlarıyla giriş yapacak. Şirket bunun içinde öncelik olarak  Superchargers ve satış operasyonu gibi departmanlarda görevli olacak personel alımı yapıyor. Aktif olarak iki iş ilanı bulunan Tesla, Türkiye pazarında Superchargers istasyonu için görev yapacak kişilerin, kendi sitesi üzerinden paylaştığı İngilizce ilanı doldurması gerektiğini belirtti. Bunun içinde öncelikle  buraya  tıklayıp, ardından Tesla'nın istediği gereksinimlere göre formu doldurup başvuruda bulununabilirsiniz. 

SUPERCHARGERS İSTASYONLARI NEREYE KURULACAK?

Tesla, Türkiye için ilk duyurusunu yaptığında Superchargers istasyonlarının nereye kurulacağını açıklamıştı. Buna göre ABD'li şirket başlangıçta; İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Aydın, Edirne, Hendek ve Konya'da hızlı şarj istasyonu kuracak. Tesla ayrıca İstanbul için açtığı iş ilanında da Sipariş Operasyonları Uzmanı aradığını duyurdu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...