Tgrt Haber
04 Ocak 2022 12:13 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:00

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yeni model mi geliyor?

ABD’de CES 2022 fuarına katılacak olan yerli otomobil TOGG’dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Paylaşılan kısa videoda kullanılan görüntülerdeki aracın ‘sedan modele ait olduğu ve yeni bir tanıtımın gelebileceği’ konuşulmaya başlandı.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yeni model mi geliyor?
TOGG,,yerli otomobil,,CES 2022,,TOGG sedan model,

ABD’nin Las Vegas eyaletinde gerçekleştirilecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (Consumer Electronics Show-CES) yerli otomobil TOGG sahneye çıkacak. TOGG’un resmi Twitter hesabından fuar öncesinde bir paylaşım yapılarak "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 – Tüketici Elektroniği Fuarı’na hazırız" denildi.

DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR

Yayınlanan videoda bir detay dikkat çekti. Videoda TOGG’un daha önce gösterilen modellerinden farklı bir tasarım kullanıldı. Görüntülerde aydınlatmalı TOGG logusu olan ve geniş bir LED aydınlatmaya sahip araca yer verildi. Videoda gösterilen aracın TOGG'un sedan modeli olduğu düşünülüyor. Videoda farklı bir model kullanılması akıllara ABD’deki CES 2022 fuarına katılacak olan TOGG’un ‘yeni bir modelinin tanıtımı mı yapılacak’ sorusunu getirdi. Ancak öte yandan farklı detaylar sadece tasarımda yer alan değişiklikler de olabilir.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yeni model mi geliyor?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...