Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2022 09:07 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 09:22

TOGG’dan, tanıtım öncesi yeni video geldi!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’da üst üste gelişmeler yaşanıyor. 29 Ekim’de fabrika açılışı gerçekleştirilecek TOGG, bu kez de TruGo şarj istasyonundan şarj edilirken görüntülendi.

togg,yerli otomobil

Yerli otomobil TOGG için meraklı bekleyiş sürerken, gelişmelerin de ardı arkası kesilmiyor. Kısa süre önce Muğla’da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil için fabrika açılışının 29 Ekim’de gerçekleşeceğini açıkladı.

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde trafiğe çıkması beklenen TOGG için sürpriz bir gelişme daha yaşandı. TOGG’un şarj ağı TruGo, ürettiği şarj cihazlarını test etmeye başladı ve bunu paylaşılan bir video ile duyurdu.

TRUGO, ŞARJ TESTLERİNE BAŞLADI

Yerli otomobil için şarj desteği sağlayacak TrGo, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gemlik Kampüsü'müzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada teste ilişkin bir video da paylaşılırken, cihazın 25 dakikada yüzde 80 seviyesinde batarya doluluk oranı sağladığı görüldü.

TOGG'dan geçen ay yapılan açıklamada, elektrikli araç kullanıcılarının şarj istasyonu bulma kaygılarını ortadan kaldırmayı amaçlayan TruGo'nun, trafik yoğunluğu yüksek güzergahlarda 25, az yoğunluktaki bölgelerde ise 50 kilometrede bir şarj cihazlarıyla yer alacağı belirtilmişti.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...