Tgrt Haber
22 Ocak 2017 06:32

Trump ve Obama arasında Twitter takası

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın görevini devralması ile birlikte atılan ilk adımlardan birisi de, Obama ile sosyal medya hesaplarında değişikliğe gidilmesi oldu.

Trump ve Obama arasında Twitter takası
trump, obama, twitter, potus, abd

ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump, 20 Ocak itibariyle başkanlık görevini Obama'dan devralarak, Beyaz Saray'da görevine başladı. Tabi, Trump'ın göreve başlaması ile birlikte, bazı değişiklikler meydana geldi.
Obama'nın başkanlık süresince kullanmakta olduğu @Potus kullanıcı adlı Twitter hesabının yeni sahibi, Donald Trump oldu.

Trump, kişisel Twitter hesabını kullanmaya devam edecek!
ABD'nin 44. başkanı olan Barrack Obama, başkanlık süresince kullanmakta olduğu @Potus kullanıcı adını yeni başkan Trump'a devrederken, kendi hesabını @Potus44 kullanıcı adına taşıdı.
 
Ayrıca, Trump'ın kişisel Twitter hesabını kullanmaya devam edeceği belirtilirken, gün içerisinde arka plan görselinin üç defa değiştirilmesi oldukça dikkat çekti.
 
Trump'ın başkanlık süresince kullanacağı @Potus Twitter hesabında arka plan görseli için ilk olarak, 2009 yılında Obama'nın Beyaz Saray'da yaptığı açılış konuşması sırasında çekilen bir fotoğraf kullanıldı.
 
Oldukça dikkat çeken bu fotoğrafın ardından ABD bayrağının kullanıldığı bir görsele geçiş yapılırken, 3. ve şu an için son arka plan görseli olarak Trump'ın pencereden dışarıya baktığı bir fotoğraf kullanılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...