Tgrt Haber
10 May 2022 20:55 - Güncelleme : 10 May 2022 21:33

Elon Musk açıkladı:Trump'ın Twitter yasağı kalkıyor!

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde 44 milyar dolar ile sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak için anlaşmaya varan Elon Musk, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın Twitter’daki yasağını kaldıracağını belirtti. Söz konusu yasağı "ahlaki olarak yanlış ve tamamen gereksiz" olarak nitelendiren Musk'ın açıklamaları sonrasında gözler 'dönmeyeceğini açıklayan Trump'a çevrildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Elon Musk açıkladı:Trump'ın Twitter yasağı kalkıyor!
trump,twitter,elon musk

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, geçtiğimiz günlerde milyonlarca kullancı ve devlet liderleri tarafından kullanılan sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Musk'ın anlaşması ile birlikte Twitter'a iş başvuruları yüzde 263 artarken sosyal medya uygulamasına ilerleyen günlerde yeni özelliklerin devreye alınması bekleniyor. 

TRUMP'IN TWİTTER YASAĞI KALKIYOR

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, 6 Ocak 2021'deki Kongre baskını olaylarına katkıda bulunduğu ve 2020 başkanlık seçiminde usulsüzlük yapıldığı iddiaları nedeniyle hesabı dondurulan ABD eski başkanı Donald Trump ile iligili açıklamalarda bulundu. Elon Musk, Donald Trump’ın Twitter’daki yasağını kaldıracağını belirterek, söz konusu yasağı "ahlaki olarak yanlış ve tamamen gereksiz" olarak nitelendirdi.

MUSK: YASAKLAR NADİR OLMALI

Musk, Financial Times tarafından çevrim içi olarak düzenlenen "Future of the Car (Arabanın Geleceği)" etkinliğinde yaptığı konuşmasında "Kalıcı yasaklar son derece nadir olmalı ve gerçekten bot veya dolandırıcılık, spam hesapları için ayrılmalı.Donald Trump'ı yasaklamanın doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

TRUMP GERİ DÖNMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Trump, Twitter'ın Elon Musk'a satılmasını olumlu olarak değerlendirmiş ancak Twitter'a dönmeyeceğini, onun yerine kendi girişimi olan "Truth" adlı sosyal medya platformunda yoluna devam edeceğini açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...