Tgrt Haber
03 Temmuz 2018 06:28

Türk girişimci Kickstarter'a damga vurdu

Kullanıcıların projelerine fon sağlamasını sağlayan Kickstarter'a Türk girişimcilerin projesi 1 ay dolmadan hedefinin 10 katından fazla para topladı.

Türk girişimci Kickstarter'a damga vurdu
kickstarter,girişimci

MUWI isimli girişimi ile Kickstarter’da destek arayışı içine giren Türk girişimciler, 26 gün içinde yaklaşık 400 bin dolar (1 milyon 850 bin TL) toplamayı başardı. Video çekmek isteyenlerin işine yaracak son derece faydalı ekipmanlardan oluşan projenin hedefi sadece 30 bin dolar toplamaktı. Kickstarter'da büyük ilgi gören proje 1 ay dolmadan hedefinin 10 katından fazla para toplamayı başardı. Akıllı telefonlar ve DSLR fotoğraf makineleri ile tam uyumlu olan bu cihaz, video çekimlerinde ciddi kolaylık sağlıyor. Selfie çubukları ve daha pek çok aksesuar ile uyumu olan MUWI, 4 eksenli optik görüntü sabitleme özelliğine de ev sahipliği yapıyor. Bağış yapanlar, yaptıkları bağış miktarına göre, MUWI’nin farklı paketlerine sahip olabiliyor. Kampanya müşterililerine 39 dolardan 239 dolara kadar değişen opsiyonlar sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...