Tgrt Haber
29 Nisan 2022 12:36 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 12:40

Türk Telekom, yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satmaya başladı

Türkiye’nin en büyük mobil ve internet operatörlerinden Türk Telekom, yenilenmiş ikinci el telefonların mağazada satışa sunmaya başladı.

Türk Telekom, yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satmaya başladı

Sıfır telefonların fiyatlarının artmasıyla kullanıcılar ikinciel telefonlara yöneldi. Bu bağlamda Türkiye’nin önemli operatörlerinden Türk Telekom;  avantajlı ve çeşitli cihazlarıyla yenilenmiş ikinci el cihazları satışa kullanıcının beğenisine sunmaya başladı.

Firma tarafından yapılan açıklama göre yenilenmiş ikinci el cihazlar, Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilen yenileme merkezlerinin, TSE standartlarında, güvenilir bir süreçten geçerek raflardaki yerini alıyor. Ayrıca önceki kullanıcının verilerinin de tamamen silindiğini belirtmekte fayda var.

YENİLENMİŞ İKİNCİ EL TELEFONLAR ARTIK TÜRK TELEKOM’DA

Türk Telekom, yenilenmiş ikinci el cihazları mağazalarında "yeni gibi" ve "çok iyi" kategorilerinde sınıflandırıyor. Bu sayede kullanıcıların cihaz seçimleri de buna göre göre şekilleniyor.  Çok çeşitli modellerle satışa açılan portföy, ilerleyen tarihlerde yeni marka ve modellerin eklenmesiyle daha zengin hale getirilecek.

Türk Telekom, yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satmaya başladı

Garanti kapsamında da yine TürkTelekom müşterilerine güven veriyor. 1 yıl yenileme merkezi garantisi kapsamında piyasaya sunulacak cihazlarda, olası bir arıza yaşanması durumunda müşteri, ürün satın aldığı mağaza veya yenileme merkezine başvuruda bulunabilecek.

Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Ticaret Bakanlığı’nın, cari açığın düşürülmesi, nitelikli, çevreci, güvenilir ve garantili yenilenmiş akıllı telefon arzının desteklenmesiyle tüketicilerin akıllı telefona erişiminin kolaylaştırılmasını hedefleyen bu projesinin sektör için büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. Konuya ilişkin açıklamalarının devamı ise şöyle;

"Bizler de satış kanallarımızda müşterilerimize sunduğumuz yüzde 1 KDV fırsatı ile bu projeye avantajlı tekliflerle katılıyoruz. Bu yıl, müşterilerin akıllı cihazlarda çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak, ek avantajlar getireceğimiz yeni bir döneme girdik. Yenilenmiş ikinci el akıllı telefonlar, Türk Telekom çatısı altında avantajlı fiyatlarla ve 12 taksite varan taksit seçeneklerinin yanında yenileme merkezi tarafından sağlanacak 1 yıllık garanti seçenekleriyle Türk Telekom mağazalarında sunuluyor.”

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 19 Şubat 2024 16:38

TELSIZ KULANIM ÜCRETİ KALKSIN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 15 Şubat 2024 18:18

ACİLEN TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 14 Şubat 2024 16:59

TELSIZ KULANIM ÜCRETİ KALKSIN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 1 Şubat 2024 14:52

DERHAR TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN ARTIK

RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 29 Ocak 2024 16:06

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ ŞİMDİ KALKSIN HAYDI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMURBASKANI 28 Ocak 2024 12:13

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN HEMEN ŞİMDİ

DURGU 6 Aralık 2023 20:25

ARTIK TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN

DEMET 3 Aralık 2023 17:38

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN ARTIK

Can 5 Kasım 2023 20:24

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN

BINALI 3 Kasım 2023 11:09

TÜM OPERETORDE TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN

NURULLAH 28 Ekim 2022 19:02

YETER ARTIK ÜCRETLER KAKSIN TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ OLSUN

Nurullah 24 Ağustos 2022 16:09

TELSIZ KULANIM VERGISI KALKSIN ARTIK YETER BU KADAR CAYMA BEDELİ KALKSIN TUM OPERETORDE

Sonraki Haber Yükleniyor...