Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2022 10:20 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 10:28

Twitter, abonelik fiyatlarına zam getirdi: İşte Twitter Blue'nun yeni fiyatı

Twitter'ın ayrıcalıkla özellikler sunduğu 'Twitter Blue) abonelik sistemine ilk kez zam geldi. Şirket, nerdeyse fiyatları iki katına kadar çıkardı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Twitter, abonelik fiyatlarına zam getirdi: İşte Twitter Blue'nun yeni fiyatı
twitter,teknoloji

Twitter, mevcut kullanıcıların yanı sıra ücretli abonelik sistemiyle de ayrıcalıklı özellikler sunuyor. Sosyal medya platformu, geçtiğimiz yıl haziran ayında Twitter Blue isimli abonelik sistemini başlatarak gelir sağlamanın bir başka yolunu bulmuştu.

Yeni gönderileri hızlı bir şekilde geri alma, uygulama içinde tema ve daha birçok özelliğin kullanılabildiği Twitter Blue fiyatı neredeyse iki katına çıktı. Ancak Twitter, Blue abonelik sistemine bir yıl içinde sadece bir kez zam yaptı. Peki yeni fiyatlandırma nasıl oldu?

TWITTER BLUE ABONELERİNE ZAM

Sosyal medya danışmanı Matt Navarra'nın da belirttiği üzere Twitter, perşembe günü itibariyle Twitter Blue abonelerine yeni fiyat artışıyla ilgili mail gönderdi. Kullanıcılara gönderilen e-postada, Twitter Blue'nun aylık 2,99 ABD Doları olan abonelik ücretinin, 4,99 ABD Dolarına çıkarıldığı belirtildi. Bu, şirketin yüzde 66'lık bir zam yaptığını gösteriyor.

https://twitter.com/metzgov/status/1552822268593442816

Twitter'ın Blue aboneliğinin fiyatını lansmanından sadece bir yıl sonra artırmasının nedenleriyle ilgili ayrıntılar ise belirsiz. Şirkete göre, Twitter Blue aboneliğindeki fiyat artışı, platformun kullanıcıların istediği "bazı yeni özellikleri oluşturmaya devam etmesine" yardımcı olacak.

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...