Tgrt Haber
12 Ocak 2022 10:49

Twitter'dan iPhone kullanıcılarına yeni arama özelliği

Twitter, 2022’ye hızlı bir giriş yaparak test ettiği yeni özelliklerini göstermeye başladı. Video ile retweet tepki seçeneğini test eden platform, iOS uygulamasının Ana Sayfa sekmesinde bir arama çubuğunu test ederken de göründü.

Twitter'dan iPhone kullanıcılarına yeni arama özelliği
teknoloji,,ios,,iphone,,apple,,twitter,

Sosyal medya devi Twitter’da özel bir arama sekmesi bulunuyor. Ancak görünüşe göre sosyal ağ bunu değiştirmek istiyor. Şirketin Twitter Destek hesabındaki duyurusuna göre, bazı kullanıcılar artık iOS’ta Twitter uygulamasının Ana Sayfa sekmesine göz atarken bir arama çubuğu görecek. 

Twitter, iOS kullanıcılarının uygulamayı açtıklarında hemen arama çubuğuunu göreceklerini ve bu nedenle aramayı daha kolay hale getireceğini açıkladı. 

Twitter'dan iPhone kullanıcılarına yeni arama özelliği

Bununla birlikte, şu anda yeni arama çubuğu test aşamasında ve az sayıda kullanıcı tarafından kullanılıyor. Ayrıca Twitter’ın hangi kullanıcı grubuyla yeni özelliği test ettiği de bilinmiyor. 

iOS cihazınızda Twitter uygulamasının en son sürümünü yükleyerek bu arama çubuğunun sizde görünüp görünmediğini test edebilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...