Tgrt Haber
07 Ocak 2022 09:28

Instagram benzeri adımlar: Twitter, videolu retweet özelliğini başlatıyor

Sosyal medya devi Twitter, iOS cihazlardaki uygulamada yeni bir özelliği test ediyor. Küçük bir grup tarafından erişilen yeni özellik, videolu retweet imkanı sunuyor.

Instagram benzeri adımlar: Twitter, videolu retweet özelliğini başlatıyor
twitter,,sosyal medya,,ios,,iphone twitter,,twitter uygulaması,,twitter retweet,,video ile retweet,

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıların geniş kitlelere ulaşmasına imkan tanıyor. Mikroblog sitesi, kullanıcılarına artık retweet için üçüncü bir seçenek de sunuyor. iOS (iPhone) uygulamasında retweet butonuna dokunulduğunda ‘tepki ile alıntıla’ seçeneği çıkıyor. Bu seçenek video çekerek retweet etmenizi sağlayacak.  

Video ile retweet ettiğiniz orijinal tweet ise videonun önünde yer alacak. Bununla birlikte, tepki videolarının uzunluğu hakkında henüz bir açıklama yok. Muhtemelen tweet’lerdeki videoların uzunluğuyla aynı olacak. 

Instagram benzeri adımlar: Twitter, videolu retweet özelliğini başlatıyor

Tepki videosu eşliğindeki retweet, ana sayfanızda tüm takipçilerinize görünecek. Twitter, bu özelliğin hangi bölgelerde test edildiğini ve ne zaman herkese açılacağını ise henüz açıklamadı. 

Geçtiğimiz ay Twitter, videolar için otomatik altyazıları etkinleştirerek platformu daha erişilebilir hale getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...