Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2014 10:14

Twitter'a erişim kesildi

Seçim sürecinde erişime engellenen Anayasa Mahkemesi (AYM) kararı ile tekrar açılan Twitter'a dün gece (19 Mayıs) bir süre girilemedi.

Twitter'a erişim kesildi
twitter, twitter erişim engeli, twitter yasağı,

Dün gece 23-0.30 arasında Türkiye'de bir DNS sorunu yaşandı. Kullanıcılar bunu "Twitter gene kapandı" olarak yorumladı. ODTÜ DNS sistemi ile TTNET'in büyük bir bölümü devre dışı kaldı; Türkiye'de GOV.TR ve NET.TR alan adları internetten bir süreliğine kullanılamadı. Dün gece saat 23.00 sıralarında Türkiye genelinde kullanıcılar Twitter'a giremedi. Telefonlardan Twitter'a erişim sağlanırken bilgisayarlar üzerinden erişim gerçekleştirilemedi. Bunun üzerine birçok kullanıcı Twitter'ın tekrar erişime engellendiğini düşündü. Bazı kullanıcılar dünya genelinde de erişim sorunu yaşandığını belirttiler. Yaklaşık bir saat boyunca erişim sağlanamayan Twitter'a gece 24.00 sıralarında tekrar erişim sağlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...