Tgrt Haber
04 Kasım 2021 11:43

Twitter'dan duyurdular: WhatsApp'a 3 özellik birden geliyor

Mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp yeni 3 özelliğini sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.

Twitter'dan duyurdular: WhatsApp'a 3 özellik birden geliyor
whatsapp,,twitter,,web,,sosyal medya,

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, web yani masaüstü versiyonu için 3 yeni özellik daha getirdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan WhatsApp, yeni özelliklerini duyurdu. 

- WhatsApp'ın yeni özellikleri sayesinde web versiyonunda da masaüstünden girildiğinde fotoğrafın üzerine yazı yazılabilecek, fotoğraf düzenlenebilecek. Bu özellik daha önce mobil versiyonunda kullanılırken masaüstü üstünde yer almıyordu. Artık kullanılmaya başlanacak.

- WhatsApp'ın bir diğer özelliği ise kullanıcıların artık mesajlaşma sırasında konuşma metnine göre uygun çıkartmalar önerisi oldu.  Kişiler konuşmaları sırasında önerilen sticker’ı (çıkartma) seçerek daha hızlı yazışabilecek.

- WhatsApp'ın mobil uygulamasında yer alan uçtan uca şifreleme ise masaüstü versiyonuna da geldi.  Bu özellikle beraber WhatsApp, masaüstü sürümünde gelen bağlantı linklerinin önizlemesini kullanıcılarına sunarken, kişilerin linke tıklamadan önce bilgi almasına olanacak tanıyacak.

 

Twitter'dan duyurdular: WhatsApp'a 3 özellik birden geliyor

Öte yandan gelen güncellemeler ile birlikte mesajlaşma uygulamasının yakın zamanda sohbetlere ‘Herkes için sil’ özelliğinin süresini sınırsız yapacağı belirtiliyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...