Tgrt Haber
14 Ekim 2021 15:17

Üniversiteli girişimcilerin kampüs hayatını değiştirecek projeleri destekleniyor

Red Bull Basement, üniversiteli girişimcilerin kampüs hayatını değiştirecek projeler geliştirmelerini destekliyor.

Üniversiteli girişimcilerin kampüs hayatını değiştirecek projeleri destekleniyor
redbul,

Red Bull Basement, daha iyi bir gelecek inşa etmek amacıyla teknolojinin gücünden yararlanan üniversite öğrencisi girişimcileri, kod yazarlarını ve inovasyon alanındaki fikir önderlerini desteklemeyi sürdürüyor. Fikirlerini gerçeğe dönüştürmek isteyen üniversiteli girişimciler, Red Bull Basement'a “Erişilebilirlik, Temiz Su, Güçlendirme, Beden & Zihin, İklim Faaliyetleri, Enerji, Kariyer, Eğitim ve Akıllı Şehirler” olmak üzere 9 farklı kategoride teknoloji odaklı çözümü olan projelerle başvuru yapabiliyor. İngilizce bilen, lisans ve yüksek lisans öğrencileri, başvurularını 24 Ekim 2021 tarihine kadar redbullbasement.com adresi üzerinden bireysel veya iki kişilik takımlar halinde gerçekleştirebiliyor.

Her yıl genç girişimci adaylarını; sosyal inovasyonun gelişimi için sektörün önde gelen isimleri ile çeşitli konuşmalar, paneller ve atölyeler aracılığıyla buluşturan etkinliğinin bu seneki jürisinde, Onaranlar Kulübü ve Gelecekburada.net Kurucu Ortağı ve Sosyal Girişimci Doğukan Güngör, İBB Akıllı Şehir Departmanı Direktörü Burcu Özdemir ve Türkiye'nin "Lüks Kiralık Kıyafet Aboneliği" platformu UnoMoi Kurucu Ortağı Gözde Atasoy yer alıyor. Jürinin değerlendirmesinden geçen bir finalist takım veya bireysel katılımcıya ödül olarak projelerini geliştirmeleri için uygun bir zemin sunuluyor. Finale kalan proje sahibi, global sosyal inovasyon çevresi ile bir araya gelme imkânı da yakalıyor.

Dünya Finali Aralık'ta İstanbul'da
Her ülkenin finalisti Kasım 2021 tarihinde açıklanacak. Aralık ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek Dünya Finali'ne katılmaya hak kazanan projelerin sahipleri ayrıca final öncesinde mentörler eşliğinde projelerini geliştirme fırsatı bulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...