Tgrt Haber
14 Ocak 2022 15:42

Uygun fiyatlı olacak: iPhone SE 3’e ait yeni görüntüler sızdırıldı

Apple'ın merakla beklenen iPhone SE 3 modeline ait yeni görüntüler sızdırıldı. Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmesi beklenen telefonun, tasarımı da netleşmeye başladı.

Uygun fiyatlı olacak: iPhone SE 3’e ait yeni görüntüler sızdırıldı
iPhone SE 3,Apple,iPhone SE

Apple, mevcut iPhone’larına ek olarak SE modelleriyle kullanıcılara uygun fiyatlı deneyim vaat ediyor. Ancak bu kategori de şirket henüz yeni bir modeli duyurmadı. Son olarak iPhone SE 2’yi piyasaya süren Apple, neyse ki beklenen telefon için kolları sıvadı.

2022 model iPhone SE 3, geçtiğimiz yıldan bu yana çeşitli sızıntılarıyla gündeme geliyor. Cihazın özellikleri ve tasarımı hakkında tartışmalar sürerken, bugün yabancı basından telefona dair yeni görüntüler geldi. 

IPHONE SE 3’ÜN TASARIMI NETLEŞİYOR

Yabancı teknoloji sitelerinden 9to5mac, iPhone SE 3 modeline ait yeni tasarım çizimlerini ortaya çıkardı. Sızdırılan resme göre yeni nesil iPhone SE modeli, arka tasarım olarak tıpkı bir önceki nesil iPhone SE’ye benzeyecek. Ancak SE 3’ün ön kısmı, diğer modern iPhone’lardaki gibi tam ekran olarak gelecek. 

Uygun fiyatlı olacak: iPhone SE 3’e ait yeni görüntüler sızdırıldı

Cihazın tasarımı genel olarak iPhone 8 serisinin arka görünümünü anımsatıyor. Apple, ortaya atılan iddialar ve sızdırılan görüntülere göre 2022 iPhone SE modelinde görseldeki tasarımı tercih edecek. Ancak değişiklikler genel olarak cihazın teknik özellikleri ve ekranında olacak.

Öte yandan bir başka sızıntı da iPhone SE 3’ün, iPad Air’e benzer bir Touch ID sensörle geleceğinden bahsediliyor. Yani cihazın parmak izi tarayıcısı, güç düğmesinin üzerine entegre olarak gelecek. Genel olarak ise iPhone SE 3, iPhone XR ve iPhone 11 benzeri bir tasarımla karşımıza çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...