Tgrt Haber
27 Ocak 2022 17:27

WhatsApp, Android uygulamasında yeni özellikleri test ediyor

Popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, yeni özelliklere doymuyor. Facebook, yeni adıyla Meta'ya ait şirket yakında Android kullanıcılarına yeni bir özellik daha getirecek.

WhatsApp, Android uygulamasında yeni özellikleri test ediyor
WhatsApp,WhatsApp güncelleme,WhatsApp Android,WhatsApp yenilik

Her geçen gün platform üzerinde yeni özellikleri test eden WhatsApp, yakında Android kullanıcılarının işini kolaşlaştıracak yeni bir özelliği daha sunacak.

Popüler uygulama sürekli olarak yeni özelliklerle test edilirken, bu kez bir başka yenilik daha sızdırıldı.WABetafinfo tarafından ortaya atılan ekran görüntüsüne göre yeni özellik, şimdilik Android kullanıcıları için test ediliyor. 

MEDYA DOSYALARI ARTIK DAHA KOLAY GÖNDERİLECEK

WhatsApp, mesaj göndermeye ek olarak medya dosyalarını çevrenizdeki kullanıcılarla paylaşmaya da olanak sağlıyor. Şimdi yeni test edilen bir özellik, bu işlevin artık daha da kolaylaştırılacağını ortaya koyuyor. 

WhatsApp, Android uygulamasında yeni özellikleri test ediyor

WABetafinfo kaynağının paylaştığı ekran görüntüsüne göre WhatsApp'ın en son beta sürümü, medya dosyalarını gönderme şeklinde bazı değişikliklerin olacağını gözler önüne seriyor. Normal şartlarda sohbet ekranında biriyle mesajlaşırken, kamera düğmesine basıldığında ve yukarı kaydırıldığında uygulama, telefonunuzdaki son görüntüleri ve videoları göstermektedir. Karşınıza çıkan bu ekranda eski medya dosyalarını bulmak bazen oldukça zordur. 

İşte WhatsApp, yeni güncellemeyle birlikte bu menüde işleri kolaylaştıran bir değişiklik yaptı. Yeni sürümle birlikte artık kamera düğmesine dokunduğunuzda;  hem Galeri sekmeleri, hem de son kullanılanlar gösterilecek. Bu sayede önceki sürümlerde galeri uygulamasına girmek için zamandan da tasarruf sağlayacaksınız.

WhatsApp'ın Android için getireceği yeni özellik şu an geliştirme aşamasında. Dolayısıyla bu özelliği beta sürümde bile kullanmak mümkün değil. Ancak şirket, ilerleyen dönemde yeni özelliği kullanıcılarına sunacaktır. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...