Tgrt Haber
21 Ocak 2022 16:32

WhatsApp için beklenen özellik yolda: Uygulama içi destek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yakında kullanıcıların beklediği önemli bir özelliği piyasaya sürecek. Daha önce 2021'de görünen uygulama içi destek özelliği,önümüzdeki günlerde yeniden gelecek.

WhatsApp için beklenen özellik yolda: Uygulama içi destek
WhatsApp,WhatsApp uygulama içi destek

WhatsApp, her geçen gün yeni güncellemeleri sayesinde popülerliğini artırmaya devam ediyor. Meta'ya ait platform, desteklediği tüm sistemlerde yeni özelliklere kavuşuyor.

Son olarak birkaç özelliği test eden WhatsApp, şimdi bir başka özelliğini de kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Daha önce Mart 2021'de ortaya çıkan 'Uygulama İçi Destek' tekrardan uygulamaya eklenecek.

UYGULAMA İÇİ DESTEK GELİYOR

Milyonlarca cihazda kullanılan WhatsApp, bazen kullanıcıların istediği özelliklere sahip olmayabiliyor. İşte bu konu için yeni bir hazırlık yapan şirket, artık kullanıcıların derdini bir mesaj yoluyla anlayabilecek.

WhatsApp için beklenen özellik yolda: Uygulama içi destek

WhatsApp ile iglili gelecek özellikleri paylaşan WABetaInfo isimli kaynak, daha önce uygulama içi desteğinin Mart 2021'de ortaya çıktığını belirtti. Ancak söz konusu özellik açıklama yapılmadan geri çekildi. Şimdi ise WhatsApp, yeniden bu özelliği uygulamaya getirmeye hazırlanıyor.

Kullanıcılar artık uygulama içinden WhatsApp'a ulaşarak destek alabilecek. Ardından WhatsaApp, konu hakkında kullanıcıya geri dönüş sağlayacak. Tabii bunun sahte profil olmadığını belirtmek için mesajı gönderen profilde ayrıca yeşil bir rozet olacak.

WhatsApp'ın Uygulama İçi Destek özelliği, ekran görüntüsüyle sızdırıldı. İlkine kıyasla WhatsApp bu işlevde bazı küçük değişikliklere yer verdi. Ancak özelliğin temel amacı yine kullanıcıların yetkililere erişim sağlamadı. Yakında tüm cihazlara gelecek özellikle birlikte kullanıcılar, uygulama içinden destek alabilecek. 

Yeni güncelleme şu an beta sürümlerde keşfedildi. Güncellemenin kararlı olarak herkese sunulması birkaç haftayı alabilir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...