Tgrt Haber
08 Temmuz 2020 17:00

WhatsApp karanlık mod | WhatsApp Web karanlık mod

Karanlık mod WhatsApp Web'e geldi. WhatsApp Web karanlık modu kullanmanız için yapmanız gerekenleri neler? Peki WhatsApp Web karanlık mod nasıl açılır? Nasıl yüklenir ve kullanılır? Detayları haberimizde...

WhatsApp karanlık mod | WhatsApp Web karanlık mod
WhatsApp Web,karanlık mod,,WhatsApp Web karanlık mod,,WhatsApp Web karanlık modu nasıl açılır,,WhatsApp Web karanlık modu nasıl ayarlanır,,WhatsApp Web karanlık modu geldi mi,

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz mart ayında karanlık mod özelliğini android ve iOS uygulamaları için yayınlamıştı.

WhatsApp'ı koyu temada kullanabilmenizi sağlayan ve OLED ekranlı akıllı telefonlarda şarj ömrüne katkı sağlayan karanlık mod, artık WhatsApp'ın web sürümü için de kullanıma açıldı.

ENERJİ TASARRUFU İÇİN GEREKLİ

Son yıllarda başlayan karanlık mod modası özellikle akıllı telefonlarda enerji tasarrufu için önemli bir gereklilik halini aldı. Sosyal medya uygulamalarını takiben işletim sistemleri de artık karanlık mod kullanımına geçti. WhatsApp’ın mobil uygulamasında uzun süredir bulunan karanlık mod özelliği artık WhatsApp Web sürümünde de kullanılabiliyor.

WHATSAPP WEB'DE KARANLIK MOD NASIL AKTİF EDİLİR
1. Öncelikle web.whatsapp.com adresine girin ve karşınıza çıkan QR kodu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasına okutarak WhatsApp Web'e giriş yapın.

2. Sol sütundaki üç noktalı menüye tıklayarak,"Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

3. Karşınıza çıkan Tema menüsü altında "Koyu" seçeneğini işaretleyin ve 'TAMAM' 'a basın.

WhatsApp Web'i artık karanlık temada kullanmaya hazırsınız. Tekrar açık temaya dönmek için yukarıdaki ekrandan "Açık" seçeneğini seçip kaydedebilirsiniz.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...