Tgrt Haber
25 May 2022 14:35 - Güncelleme : 25 May 2022 14:38

WhatsApp Çok Beklenen Özellik İçin Kolları Sıvadı: Güncelleme Yakında Geliyor

Uygulamaya sık sık yeni özellikler ekleyen WhatsApp, mesajlaşmayla ilgili deneyimi iyileştirecek yeni bir özellik üzerine çalışmaya başladı. İşte yakında kullanıma sunulacak özellik hakkında tüm bilinenler...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: iMore
WhatsApp Çok Beklenen Özellik İçin Kolları Sıvadı: Güncelleme Yakında Geliyor
whatsapp,whatsapp beta,kaybolan mesajlar

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliklerle geliştirilmeye devam ediyor. Beta sürecinde neredeyse her gün yeni bir özelliğin test edildiği WhatsApp, yakında yeni bir özelliği daha piyasaya sürecek. Meta'ya ait şirket, geçtiğimiz günlerde Gruplar için sessiz sedasız ayrılabileceğiniz bir yeniliği test etmişti. 

Şimdi ise WhatsApp, mesajlaşma deneyimini iyileştirecek başka bir özellik üzerine çalışmaya başladı. iMore sitesi tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, kaybolan mesajlar için yeni bir özellik geleceğini ortaya koyuyor. 

KAYBOLAN MESAJLAR GİZLENEBİLECEK

WhatsApp, bazı kullanıcılar için geçtiğimiz aylarda kaybolan mesajlar özelliğini yayınlamıştı. Belirli süre zarfında sohbet ekranında kalacak kaybolan mesajlar, adından da anlaşıldığı üzere daha sonradan otomatik olarak siliniyor. Çoğu kullanıcının beğenisini kazanan bu özellik, bazı işlevlerden yoksundu. 

Neyse ki WhatsApp, kolları sıvadı ve kaybolan mesajlar için beklenen özelliği test etmeye başladı. Uygulamanın son beta sürümünde ortaya çıkan bir özellik, artık kaybolan mesajların daha sonra okumak için kaydedilebileceğini gösteriyor. 

WhatsApp Çok Beklenen Özellik İçin Kolları Sıvadı: Güncelleme Yakında Geliyor

Kaybolan mesajlar süre dolunca otomatik silindiği için, kullanıcılar bazen meşgul olduklarında o mesaja yetişemiyor olabilir. Öyle ki bunun için yapılacak en önemli değişikliklerden biri de bu mesajları daha sonra okuyabilmek. Şu anda kaybolan mesajları daha sonra okuma özelliği bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde gelecek güncelleme ile bu önemli işlevi kullanabilmek mümkün olacak.

Sızdırılan görüntülere göre bu değişiklik, iletişim bilgileri ve grup sohbetlerinin yönetildiği ekrana yeni bir arayüz olarak gelecek. Bu sayede kaydettiğiniz mesajlara daha sonradan erişebilmek mümkün olacak. Şimdilik yeni özellik WhatsApp Beta Windows uygulamasında göründü. Ancak söz konusu yeniliğin mobil için de test edildiği ve önümüzdeki gün ya da aylarda tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi. 

Kaynak: iMore
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...