Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2014 12:09

WhatsApp kullananlara büyük şok

Whatsapp neden belirtilmeksizin Windows Phone mağazasından kaldırıldı.

WhatsApp kullananlara büyük şok
whatsapp,windows phone,mağaza,anlık mesajlaşma,facebook,

Anlık mesajlaşma yazılımı deyince akla ilk gelen isim olan ve son olarak Facebook'un servet ödeyerek bünyesine kattığı Whatsapp, dün akşam saatlerinde Windows Phone uygulama mağazasında yayından kaldırıldı. Uygulamaya erişmeye çalışan kullanıcılar 'We couldn't find a match. Try a different spelling or search term' yani 'aradığınız içerik bulunamadı' uyarısıyla karşılaşıyor.Dijikolog.com'un haberine göre Whatsapp'ın neden Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 işletim sistemlerinden kaldırıldığı ise bilinmiyor. Uygulamayı Whatsapp'ın resmi internet sitesi whatsapp.com'dan indirmeye çalışan kullanıcılar, şirketin herhangi bir uyarısıyla karşılaşmıyor; ancak site üzerinden uygulamayı indirmek isteyenler uygulamanın veritabanında yer almadığına dair bir mesaj görüyor
YANLIŞLIKLA MI SİLİNDİ
Whatsapp'ın açıklama yapmaksızın uygulamayı Windows Phone'dan kaldırdığı düşünülmüyor. Uzmanlara göre bir Facebook veya Whatsapp yetkilisi 'yanlışlıkla' uygulamayı bu mağazadan kaldırmış olabilir.
WHATSAPP YÜKLÜYSE KALDIRMAYIN
Halihazırda Windows Phone'ı Windows Phone'lu cihazlara yüklü olan kullanıcıların uygulamalarını en azından şimdilik kaldırmamasında fayda var; zira Whatsapp'ı yüklü olanlar uygulamayı kullanabiliyor. Ancak uygulama mağazada yer almıyor.Şimdi gözler Facebook veya Whatsapp yetkililerinden gelecek açıklamaya çevrilmiş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...