Tgrt Haber
18 Ocak 2022 09:56

WhatsApp masaüstü uygulaması yenilendi

Her platform için yeni özellikleri test eden WhatsApp, masaüstü uygulaması içinde harekete geçti. Mobil uygulama için değişiklikler yapan şirket, masaüstü içinde tasarımı yeniledi.

WhatsApp masaüstü uygulaması yenilendi
WhatsApp,WhatsApp Beta,WhatsApp masaüstü

Mesajlaşma uygulamalarının önde gelen isimlerinden WhatsApp, son zamanlarda yeni özelliklerle güncellenmeye başladı. Uygulama için baştan aşağı revizeler yapan şirket, bunu hem mobil hem de masaüstü versiyonlarda uyguluyor. 

Akıllı telefonlarda yeni işlevler ekleyen WhatsApp, masaüstü uygulamasında da tasarımı yeniliyor. Beta kanalında yeni özellikleri test eden şirket, Windows 11 sistemleri için uygulamayı yeni tasarıma geçiriyor.

WHATSAPP’IN TASARIMI YENİLENİYOR

Microsoft Store’da yayınlanan WhatsaApp Desktop, kısa süre önce WinUI 2.6 arayüzüyle güncellendi. Bu, uygulamanın Windows 11’e uyarlandığını ve tasarım olarak da yeni işletim sistemine uyum sağladığını ortaya koyuyor. 

WhatsApp masaüstü uygulaması yenilendi

WhatsApp Beta uygulamasında yapılan tasarımsal değişiklikle birlikte, Windows 11 tasarımıyla eşdeğer yuvarlak radyo düğmeleri, açılır menüler ve daha fazla öge güncellendi. Bunun yanı sıra arayüzde de gözle görülür bir iyileştirme yapıldı. 

Sizler de WhastsApp’ın yeni güncellenemesini bilgisayarlarınıza yükleyerek deneyimleyebilirsini. Ancak bunun için Windows’un en güncel sürümlerine sahip olmanız gerekmekte.

 Eğer Windows 10 ve 11 işletim sistemini kullanıyorsanız, Microsoft Store’a girerek mağazadan WhatsApp Beta uygulamasını indirebilirsiniz. Ancak bunu deneyimlemek için çoklu cihaz desteği beta sürümüne kaydolmanız gerekmektedir. Bunu da telefon ayarlarınızdan etkinleştirebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...