Tgrt Haber
04 Şubat 2022 09:43 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 10:18

WhatsApp mesaj silme süresi yeniden uzuyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beklenen özelliği test etmeye başladı. Kullanıcıların artık mesaj silme süreleri uzatılacak...

WhatsApp mesaj silme süresi yeniden uzuyor
cuma whatsapp

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp, yeni güncellemeleriyle günden güne daha zengin bir hal alıyor.

Beta sürecinde her geçen gün farklı bir yenilik ve işlev ile test edilen ugyulama, özellikle kullanıcının işini kolaylaştıracak yeniliklere kavuşuyor. Henüz birkaç gün önce WhatsApp Toplulukları isimli bir özellik ortaya çıkarken, şimdi ise mesaj süreleriyle ilgili başka bir değişiklik daha ortaya çıktı.

MEAJ SİLME SÜRELERİ UZUYOR

Mesaj silme süresinden dolayı kullanıcılardan tepki alan WhatsApp, görünüşe göre bu özelliğinde bir değişikliğe gidecek. Süreyi çok kısa tutan şirket, şimdi beklenen güncellemeyle bu isteği yerine getirecek.

WhatsApp mesaj silme süresi yeniden uzuyor

Bilindiği üzere WhatsApp üzerinden gönderilen bir mesaj; 1 saat,8 dakika ve 16 saniyede geri silinebiliyor. Fakat bu süre bazı kullanıcılar için çok can sıkıcıydı. İşte şimdi beklenen değişiklik geliyor.

Sızdırılan ekran görüntüsüne göre WhatsApp mesaj silme süreleri, 2.5,2 gün ya da 12 saate kadar genişletilecek. Sürenin haftalık olarak artırılması ise görünüşe bakılırsa gelecek sürümlerde düşünülmüyor. 

WhatsApp'ın üzerine çalıştığı yeni mesaj süreleri, bu özelliği bekleyen kullanıcıların yüzlerini güldürecektir. Zira mesaj gönderen kişi, yanlışlık olduğunu anladığında ya da vazçmek istediğinde 1 saat süre çok fazla yeterli olmuyordu. Ancak yeni güncellemelerle birlikte bu süre uzayacak. Artık 1 saat sınırlaması; 2, 2.5 gün ve 12 saat arasında artırılacak. Ancak bunun hangisi olduğu kesin olarak bilinmiyor. Çünkü özellik test aşamasında ve son kararı da WhatsApp verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...