Tgrt Haber
18 May 2022 10:30 - Güncelleme : 18 May 2022 10:32

WhatsApp Premium Geliyor: Uygulama Ücretli mi Olacak?

WhatsApp'ın en son test sürümünde, ücretli bir sistemin geleceği göründü. WhatsApp Premium isimli sistemde kullanıcılar bazı işlevler için para ödeyecek. İşte ayrıntıları...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
WhatsApp Premium Geliyor: Uygulama Ücretli mi Olacak?
whatsapp,whatsapp premium,whatsapp ücretli

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Meta'ya ait platform, son olarak emoji ile tepki verme özelliğini kazanmıştı. Şimdi ise test aşamasındaki başka bir detay, uygulamaya ücretli abonelik sisteminin geleceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Telegram'ın da benzer bir özellik üzerine çalıştığı sızdırılmıştı. Bundan kısa bir süre sonra da WhatsApp'ın ücretli bir abonelik sistemi üzerine çalışmaya başladığı görüldü. WhatsAppPremium olarak adlandırılacak bu sistem, bazı ayrıcalıklara sahip olacak ve bunları sunmak içinde kullanıcılardan para talep edecek.

WHATSAPP PREMIUM GELİYOR

WhatsApp'a gelecek yeni özellikleri önceden paylaşan Wabetainfo isimli bir kanal, ücretli abonelik sistemine de son beta sürümünde erişti. WhatsApp Premium ismindeki bu sistem, ücretli bir plan olacak ve Business tarafındaki kullanıcıların hesaplarına da bazı ekstralar getirecek. Yani odak noktası işletmeler olacak...

WhatsApp Premium Geliyor: Uygulama Ücretli mi Olacak?

Şu anda ortaya çıkan ekran görüntüsü çok fazla detay vermiyor. Ancak görüldüğü kadarıyla bu plana sahip kullanıcılar, çoklu cihaz özelliğinde 10 adetekadar hesaplarını bağlayabilecek. Öte yandan işletmeler, özel bir iş bağlantısı da oluşturabilecek. Mevcut sürümde işletmenin müşteri ile iletişim kurması için açabileceği bir bağlantı zaten bulunuyor.

Ancak WhatsApp Premium'da bu, işletme hesaplarının yeni özel, kısa bir bağlantı oluşturmasına imkan sunacak. Şimdilik WhatsApp'ın ücretli sürümünde öne çıkan detaylar bunlar. Yeni güncelleme test sürecinde ve tamamlanması birkaç hafta ya da birkaç ayı bulabilir.

Kaynak: WABetainfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...