Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2014 10:16

Whatsapp'a iki yeni özellik geliyor

WhatsApp uygulaması, iki yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Whatsapp'a iki yeni özellik geliyor
Whatsapp'a iki yeni özellik geliyor, Whatsapp'a yeni özellikler, Whatsapp özellikleri,

Profil fotoğrafınızı artık istemediğiniz kimseler göremeyecek. Halen telefon rehberinizde olmasa da numaranızı bulan birisi sizin profil fotoğrafınızı görebiliyor. Yeni güncelleme ile rehberinizde olmayan kişiler profil fotonuzu göremeyecek.
SON GÖRÜLME BİLGİNİZİ ARTIK İSTEMEDİĞİNİZ KİŞİLER GÖREMEYECEK
Diğer yeni özellik de cihazınızı en son ne zaman kullandığınızı istediğinize gösterip istediğinize göstermeme özgürlüğü. Şimdiki uygulamada bunu opsiyonel olarak kullanamıyorsunuz. Yani WhatsApp'ta son görülme dakikanız ya herkese gösteriliyor ya hiç kimseye gösterilmiyor. Yeni güncelleme ile istediğiniz kişi ve gruplar dışında kimse 'son kullanım anınızı' göremeyecek.
GÜNCELLEME BİR HAFTAYA GELİYOR
Eğer bir Android telefon kullanıcısıysanız bu yeni özellikleri içeren son versiyonu WhatsApp'ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. App Store ve Google Play'de ise güncellenmiş uygulamanın bir hafta içinde çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...