Tgrt Haber
23 Kasım 2021 10:51

WhatsApp'ın yeni özelliği bugün devrede: Çoklu cihaz kullanımı

WhatsApp'ın yeni özelliğini kullanıcılar bugün kullanmaya başlayabilecek. Artık WhatsApp Web üzerinden mesajlarına ulaşmak isteyenler 'çoklu cihaz' özelliği sayesinde cep telefonları yanlarında olmasa da WhatsApp'ı kullanabilecek.

WhatsApp'ın yeni özelliği bugün devrede: Çoklu cihaz kullanımı
whatsapp,,whatsapp web,,sosyal medya,,mesaj,

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni özelliği bugün devreye giriyor. WhatsApp, çoklu cihaz özelliğini tüm kullanıcılarına açtı. Bu sayede kullanıcılar artık uygulamayı dört farklı cihaz üzerinden kullanabilecek. 

Bu özellikle beraber kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliğiyle telefonları olmadan da bilgisayarda WhatsApp'ı kullanabilecek. Yeni özellik sayesinde artık telefonlar, bilgisayarların yanında olmasa da olur. 

Uygulamanın yeni özelliği aktif hale getirmesinin ardından WhatsApp Web güncellendi. Uygulama çoklu cihaz kullanımı için uygun hale geldi. 

WhatsApp'ın yeni özelliği bugün devrede: Çoklu cihaz kullanımı

Öte yandan WhatsApp yeni özelliğini uygulamaya koymadan önce çoklu cihaz desteği sadece sınırlı sayıda kullanıcıya açıktı. Ayrıca WhatsApp'ı daha önce bilgisayarda kullanmak için telefonun internetiyle bilgisayara eşzamanlı bağlı olması gerekiyordu.

WHATSAPP ÇOKLU CİHAZ NASIL KULLANILABİLİR?

Android için;

- WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler'e dokunun.

- Bağlı Cihazlar'a dokunun.

- Çoklu cihaz beta programı'na dokunun.

- BETA PROGRAMINA KATIL'a dokunun.

iPhone için;

- WhatsApp'ta Ayarlar'a gidin.

- Bağlı Cihazlar'a dokunun.

- Çoklu Cihaz Beta Programı'na dokunun.

- Beta Programına Katıl'a dokunun.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...