Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2018 18:10

WhatsApp’ta emojinin yerini alacak

SMS’in devrini kapatan mesajlaşma platformu WhatsApp, emojinin yerini alacak yeni bir özellik eklemeye hazırlanıyor. Eklemeyi planladığı bu özellik sayesinde kullanıcılar kendilerini daha iyi ifade ederken eğlenceli mesajlaşma imkanına da sahip olacak.

WhatsApp’ta emojinin yerini alacak
whatsapp

1 milyarın üzerinden aktif kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özellikleri her geçen gün eklemeye devam ediyor. SMS’in devrini bitiren platformu bu seferki atılı ile emojilerden sıkılan kullanıcıları sevindirmeyi planlıyor.

WhatsApp’ta emojinin yerini alacak

Yeni beta sürümünde ortaya çıkan özellik kullanıma sunulduğunda kullanıcılar emojilerin yerine sticker (çıkartma) kullanmaya başlayacak. Henüz test edilen özellik yayınlandığında ilk seferde 6 adet sticker bulunacak.

Ücretsiz kullanıma sunulması beklenen bu stickerlar, daha eğlenceli bir mesajlaşma imkanı sunacak. Ayrıca kullanıcılar sunmak istediği ifadeleri mesajlaştığı kişilere emojilerden daha iyi yansıtma imkanına sahip olacak.

 

WhatsApp’ta emojinin yerini alacak

Söz konusu özellik test aşamasında olduğu için ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor. Sunulacak sticker paketlerinin ise kullanıcı tarafından nasıl bir fark oluşturacağıı ise merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...