Tgrt Haber
08 May 2022 10:28 - Güncelleme : 12 May 2022 14:05

WhatsApp’ta Karşı Tarafın Sildiği Mesajları Görmek Mümkün: Bu uygulamayla Silinen Mesajları Geri Getirin

WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? İşte adım adım WhatsApp silinen mesajları getirme yöntemi…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
WhatsApp’ta Karşı Tarafın Sildiği Mesajları Görmek Mümkün: Bu uygulamayla Silinen Mesajları Geri Getirin

WhatsApp, sunduğu özelliklerle kullanıcılara bazı avantajlar sunuyor. Bunlardan en önemlisi de gönderilen mesajı geri çekme özelliği. Son birkaç yıldır hayatımızda olan bu özellikle kullanıcılar, karşı tarafa gönderdiği mesajı belirli süre içerisinde geri çekebilme imkânına sahip. Peki WhatsApp silinen mesaj nasıl geri getirilir?

WhatsApp’ta silinen mesajları görmek herkesin istediği bir şey. Zira kullanıcılar, karşı tarafın ne gönderdiğini merak ediyor ve bunu görmek istiyor. Ancak uygulamada bunu gösterecek bir özellik yok. Dolayısıyla alternatif olarak indirebileceğiniz bir uygulama bulunuyor.

WHATSAPP SİLİNEN MESAJLARI GÖRME

Gönderen tarafından silinen mesajları almak çoğumuzun başına gelmiştir. Bir süredir verilen bu silme yetkisi, bazen alıcıda öfke veya bilme arzusu yaratır. WhatsApp, bir mesaj silinse bile karşı tarafa ‘mesaj silindi’ şeklinde bir uyarı gösteriyor. Bu da kullanıcıları daha fazla merak içerisine sokuyor.

WhatsApp’ta Karşı Tarafın Sildiği Mesajları Görmek Mümkün: Bu uygulamayla Silinen Mesajları Geri Getirin

Neyse ki sohbetlerimizden silinen mesajları kurtarmanıza izin veren uygulamalar vardır. Bunlardan ikisi: bildirim izleme ve sohbet yedekleme geri yüklemesi. Bunlar, özel bilgisayar becerileri gerektirmeyen, herkesin erişebileceği basit tekniklerdir.

İlk olarak bildirimlerinizi takip eden üçüncü taraf uygulama kullanmanız gerekmekte. İkinci yöntem ise yedekleme yoluyla geri yükleme yapmaktır. Ancak bunlardan ilk yöntemi uygulamak her zaman daha zahmetli olacaktır.

WhatsApp’ta Karşı Tarafın Sildiği Mesajları Görmek Mümkün: Bu uygulamayla Silinen Mesajları Geri Getirin

Android işletim sistemli telefonlar için en çok tercih edilen uygulamaların başında WhatsRemoved+ yer alıyor. Bu uygulama, alınan mesajların içeriğini, bunlarla ilgili bildirim göründüğü anında kaydetmenizi sağlar. Böylece mesajlar, gönderen tarafından kaldırıldıktan sonra bile görüntülenebilir. Sizler de  buraya tıklayarak WhatsRemoverd+ uygulamasını indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamaya tüm izinleri vermeyi de unutmayın...

IPHONE’LAR İÇİN GERİ YÜKLEME YAPIN

Söz konusu uygulamalar, yalnızca cihazınız, mesajın fiili olarak silinmesinden önce bildirimi alırsa çalışır. Dolayısıyla, WhatsApp bildirimlerinin devre dışı bırakılmadığından emin olmanızda fayda var. Bunun nedeni, kaybolan mesajın içeriğinin tam olarak ikincisinden kurtarılmasıdır.

Öte yandan bir iPhone’a sahipseniz, ne yazık ki iOS sisteminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle aynı yöntemi kullanamayacaksınız. Bu yüzden, karşı taraftan gönderildikten sonra silinen mesajları görüntülemek için bir uygulama bulunmuyor. Ancak, silinen içeriği kurtarmanın tek yolu sohbet yedeğini geri yüklemektir. Bu yöntemle en azından silinen mesajları geri getirebilirsiniz

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Telat 23 Temmuz 2023 22:13

Vhatsapp geri yükle

Telat 23 Temmuz 2023 22:11

Vhstsaap

Sonraki Haber Yükleniyor...