Tgrt Haber
28 Mart 2022 15:20 - Güncelleme : 28 Mart 2022 15:27

WhatsApp'ta sizi engelleyenlere nasıl mesaj atılır?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu olan WhatsApp kullanıcılara çeşitli özellikler sunuyor. WhatsApp’ın özelliklerinin arasında kişileri engelleme de bulunuyor. Eğer bir kişi sizi WhatsApp’tan engellediyse hiçbir şekilde iletişim kuramıyorsunuz. Fakat bunun bir yolu var. Peki nasıl? WhatsApp'ta sizi engelleyenlere nasıl mesaj atılır? İşte WhatsApp'ta sizi engelleyenlere mesaj atmanın yolu…

WhatsApp'ta sizi engelleyenlere nasıl mesaj atılır?

WhatsApp karşılıklı olarak farklı yollarla iletişim kurmayı sağlarken istemediğiniz kişilerin size ulaşmasını engelleme imkanı da sunuyor. Ancak bazen karşı taraftaki kişilerde sizi engellemiş olabilir. WhatsApp’tan engellendiğiniz kişi tarafından karşılıklı olarak mesaj atıp alamıyorsunuz. Ancak bunun hiç bilinmeyen bir yolu var. Kullanıcılar "WhatsApp'ta sizi engelleyenlere mesaj atmanın yolu var mı?" sorusunun yanıtını merak ediyor.  İşte WhatsApp'ta sizi engelleyenlere mesaj atmanın çok şaşıracağınız pratik yolu

WHATSAPP'TA SİZİ ENGELLEYENLERE NASIL MESAJ ATILIR?

WhatsApp'ta birini engellediğinizde ya da sizi biri engellediğinde iletişim kuramıyor birbirinize mesaj atamıyorsunuz. WhatsApp'ta sizi engelleyenlere mesaj atmanın aslında bir yolu var. Peki nasıl olacak bu iş? İşte kimsenin bilmediği bir yöntemle karşınızdayız.

WhatsApp'ta biri sizi engellerse buna rağmen karşı tarafa mesaj ulaştırabilirsiniz ya da siz birini engellediğinizde engellediğiniz kişi size rahatça yazabilir. Bunun için ayrı bir telefon hattına da ihtiyacınız yok.

Yapmanız gereken tek şey WhatsApp aboneliğini iptal etmek! Yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel kalkmış oluyor.

Ancak şunu da bilmenizde fayda var; WhatsApp aboneliğini iptal edince tüm gruplardan çıkış yapmış oluyorsunuz.

WhatsApp'ta hesabınızı silmek için yapmanız gereken tek şey ise WhatsApp hesabınıza girip Ayarlar>Hesap>Hesabımı Sil'i seçmek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Harun18 Nisan 2022 16:10

Yok öyle bir şey. Kesinlikle çalışmayan bir yöntem bu.

Sonraki Haber Yükleniyor...